Soroll Camp de TarragonaSoroll Camp de Tarragona
Ocio y cultura
Economia

Reinventar-se després de la pandèmia

La indústria i el turisme creuen que la reconversió i diversificació és la clau per poder sobreviure més enllà de la crisi de la COVID-19. Els representants fugen de la confrontació entre els que són els dos grans motors econòmics del territori.

A l'esquerra, José Manuel Martín, secretari general de CCOO d'Indústria de Tarragona, i a la dreta, Francesc Pintado, president de l'Associació d'Empresaris de l'Hostaleria de Tarragona. / Eva Hidalgo

Repassem amb Francesc Pintado, president de l'Associació d'Empresaris de l'Hostaleria de Tarragona i amb José Manuel Martín, secretari general de CCOO d'Indústria de Tarragona, com estan tots dos sectors i com els ha impactat la pandèmia de la Covid-19. També de la convivència entre tots dos, dies després que el Tribunal Superior de Justícia de Catalunya anul·lés parcialment el planejament urbanístic del projecte Hard Rock, assegurant que posa en risc les persones perquè està massa prop de la indústria química.

El sector turístic es marca com a repte donar a conèixer més atractius, que la imatge no sigui només de sol i platja sinó també de patrimoni, gastronomia i interior. La indústria química, per la seva banda, exigeix una bona política industrial per tal d'adaptar-se als nous temps.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00