Martes, 27 de Julio de 2021

Otras localidades

Economia

Reinventar-se després de la pandèmia

La indústria i el turisme creuen que la reconversió i diversificació és la clau per poder sobreviure més enllà de la crisi de la COVID-19. Els representants fugen de la confrontació entre els que són els dos grans motors econòmics del territori.

A l'esquerra, José Manuel Martín, secretari general de CCOO d'Indústria de Tarragona, i a la dreta, Francesc Pintado, president de l'Associació d'Empresaris de l'Hostaleria de Tarragona.

A l'esquerra, José Manuel Martín, secretari general de CCOO d'Indústria de Tarragona, i a la dreta, Francesc Pintado, president de l'Associació d'Empresaris de l'Hostaleria de Tarragona. / Eva Hidalgo

Repassem amb Francesc Pintado, president de l'Associació d'Empresaris de l'Hostaleria de Tarragona i amb José Manuel Martín, secretari general de CCOO d'Indústria de Tarragona, com estan tots dos sectors i com els ha impactat la pandèmia de la Covid-19. També de la convivència entre tots dos, dies després que el Tribunal Superior de Justícia de Catalunya anul·lés parcialment el planejament urbanístic del projecte Hard Rock, assegurant que posa en risc les persones perquè està massa prop de la indústria química.

El sector turístic es marca com a repte donar a conèixer més atractius, que la imatge no sigui només de sol i platja sinó també de patrimoni, gastronomia i interior. La indústria química, per la seva banda, exigeix una bona política industrial per tal d'adaptar-se als nous temps.

Cargando

Escucha la radio en directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después la publicidad

Programación

A continuación

  Último boletín

  Emisoras

  Elige una emisora

  Cadena SER

  Compartir

  • Notice: Undefined variable: lb_es_acceso_con_movil in /mnt/filerprod/html/produccion/datos/rhabladas/cadenaser/ser/templates/includes/v3.x/v3.0/include_player_permanente.html on line 118

  Tu contenido empezará después de la publicidad

  Cadena SER

  ¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?