Viernes, 30 de Octubre de 2020

Otras localidades

HOY POR HOY DESDE MURCIA HOY POR HOY DESDE MURCIA Sigue en directo el especial de Hoy por Hoy desde Murcia con Àngels Barceló

Jaume Collboni: "Tancar bars i restaurants és desproporcionat"

El primer tinent d'alcalde de Barcelona també ha anunciat que es vol mantenir la rebaixa del 75% en la taxa de terrasses l'any vinent

Marc Tasies (Cadena SER)

El primer tinent d’alcalde de l’Ajuntament de Barcelona, Jaume Collboni, ha afirmat que és desproporcionada la decisió de tancar els bars i restaurants per frenar els contagis de COVID-19. En una entrevista a ‘Aquí, amb Josep Cuní’ de Ser Catalunya, Collboni ha remarcat que encara hi ha marge per mirar els aforaments i els horaris. Tot i això, ha assegurat que cal esperar per veure si és una mesura aïllada o des de la Generalitat s’aprovaran més restriccions. Jaume Collboni ha explicat que s’ha assabentat pels mitjans de comunicació d’aquesta decisió del govern.

Durant la seva entrevista, Jaume Collboni ha anunciat la voluntat de mantenir la rebaixa del 75% en la taxa de les terrasses i congelar els impostos a la ciutat l’any vinent. El primer tinent d’alcalde de Barcelona ha afirmat que s’inclourà aquesta mesura en els pròxims pressupostos, que ha dit seran ‘més expansius’.

D’altra banda, el primer tinent d’alcalde ha assegurat que segurament hauran de fer alguns canvis en el model urbanístic que s’està implantant a Barcelona. De fet, ha afirmat que ja s’ha demanat un estudi per analitzar l’ús de colors en la via pública. Jaume Collboni també ha fet referència a les diferències que hi ha amb els seus socis de govern a l’ajuntament, però ha remarcat que ells no les evidencien en públic.

Cargando

Escucha la radio en directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después la publicidad

Programación

Último boletín

Emisoras

Elige una emisora

Cadena SER

Compartir

Tu contenido empezará después de la publicidad

Cadena SER

¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?