Viernes, 30 de Octubre de 2020

Otras localidades

COVID-19

Crit d'auxili de l'oci nocturn

Parlem amb Christian Compte, portaveu de l'Associació Provincial de Sales de Festa i Discoteques de Tarragona i també responsable de Tòtem a Tarragona, i amb Josep Maria Tintorer, gerent de la discoteca La Fàbrica de Reus. Ens expliquen quin futur veuen pels seus negocis després de gairebé vuit mesos aturats.

Crit d'auxili de l'oci nocturn

El sector de l'oci nocturn només ha pogut obrir durant cinc setmanes des del passat mes de març: els empresaris llencen un crit d'auxili a les administracions competents i també critiquen com s'ha tractat al sector durant la pandèmia. En parlem amb Christian Compte, portaveu de l'Associació Provincial de Sales de Festa i Discoteques de Tarragona i també responsable de Tòtem Tarragona i amb Josep Maria Tintorer, gerent de la discoteca La Fàbrica de Reus.

Tots dos apunten que se senten decebuts per part de les administracions i continuen exigint un pla de rescat, com ja s'ha fet a altres països europeus, per evitar que gran part dels locals acabin tancant definitivament. En el cas de Tarragona, a més, apunten que el consistori ha tingut molt poca sensibilitat i que podia haver fet més per ells d'ençà del tancament. A Reus, en canvi, els han permès flexibilitzar les llicències per seguir treballant com a bars o cafeteries amb totes les mesures necessàries. Una petició que també es va fer a Tarragona però no va rebre la resposta esperada. Alerten que es perdran 40.000 llocs de treball a Catalunya abans d'acabar l'any si la situació continua igual.

Cargando

Escucha la radio en directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después la publicidad

Programación

Último boletín

Emisoras

Elige una emisora

Cadena SER

Compartir

Tu contenido empezará después de la publicidad

Cadena SER

¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?