Sábado, 31 de Octubre de 2020

Otras localidades

ÚLTIMA HORA ÚLTIMA HORA Muere el actor Sean Connery a los 90 años

Maó se'n va de tapes

Es posa en marxa el concurs "Tasta Maó" que premiarà a les millors tapes del municipi

Moment de la presentació del "Tasta Maó"

Moment de la presentació del "Tasta Maó" / Ajuntament de Maó

"Tasta Maó", el nou concurs de tapes de la ciutat, es celebrarà de dijous a diumenge, entre els dies 13 i 29 de novembre. L'objectiu d'aquesta iniciativa és dinamitzar l'activitat econòmica i social de Maó, durant la tardor, a la vegada que es dóna suport al producte local i al sector productiu del municipi.

En aquest sentit, totes les tapes han d'incorporar, com a mínim, un producte dels que integren el llistat de productes locals del municipi: salsa maonesa, formatge de Maó, musclos de Maó, gambes de Maó, cervesa, ginebra, i altres productes que es pugui acreditar que són productes produïts al municipi.

S'hi poden apuntar tots aquells bars i restaurants situats al terme municipal de Maó (Sant Climent inclòs). Cada establiment participant podrà presentar un màxim de 2 tapes, totes amb el mateix preu: 3,50 euros (amb l'IVA inclòs).

Els establiments interessats es podran inscriure del 16 al 30 d'octubre de 2020 a la web: www.tastamao.com

És important assenyalar que aquesta iniciativa s'emmarca dins les diferents accions de la campanya d'estimulació del comerç i de la restauració del municipi, "Maó Sempre Viu", que es va presentar fa unes setmanes.

 

Premis del concurs

El concurs comptarà amb una partida de 1.600 euros en premis per als comerços guanyadors. Per altra banda, el consistori també invertirà 6.000 euros en diferents premis que se sortejaran entre persones que participin en el concurs de tapes, i que inclouen el consum de diferents productes i experiències en establiments de Maó.

Sons ha explicat el regidor de Dinamització Econòmica i Festes, José Manuel García, aquests premis aniran des d'una nit a un hotel d'interior a la ciutat de Maó, unes entrades pel Teatre Principal, un val de compres en alguna de les zones comercials de Maó o un val per gastar en algun dels productors del municipi, entre d'altres.

A la pàgina del concurs, www.tastamao.com, es podrà trobar la llista dels premis que se sortejaran, amb una numeració que serà l'ordre del sorteig que es farà l'1 de desembre

Cargando

Escucha la radio en directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después la publicidad

Programación

Último boletín

Emisoras

Elige una emisora

Cadena SER

Compartir

Tu contenido empezará después de la publicidad

Cadena SER

¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?