Domingo, 29 de Noviembre de 2020

Otras localidades

Política

Els patinets compartits arriben a Tarragona

Tarragona comptarà amb patinets de lloguer abans d'acabar el mes. L'Ajuntament ja està treballant el desplegament amb les tres empreses interessades.

Els patinets elèctrics compartits estan a punt d'arribar a Tarragona.

Els patinets elèctrics compartits estan a punt d'arribar a Tarragona. / ACN

Tarragona comptarà amb patinets de lloguer abans d'acabar el mes. Així ho ha assegurat el portaveu del govern tarragoní i regidor de Territori, Sostenibilitat, Seguretat i Medi Ambient, Xavier Puig, en una entrevista aquest dimarts al Soroll Camp de Tarragona. Puig ha explicat que les companyies, que podran moure una flota de màxim 500 vehicles cadascuna, seran les encarregades d'instal·lar també els aparcaments i punts de recàrrega. Les empreses també desinfectaran amb un protocol específic els patinets, tot i que el casc l'hauran de dur els usuaris de casa.

Xavier Puig, portaveu del govern de Tarragona. / ACN

Amb Puig també hem repassat com està evolucionant la mesura de reduir la velocitat a 30 quilòmetres per hora dins de la ciutat. També hem parlat del problema de les ocupacions d'habitatges a diferents zones de la ciutat i de la decisió del govern d'aturar l'activitat cultural durant quinze dies per evitar més contagis de COVID-19.

Cargando

Escucha la radio en directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después la publicidad

Programación

Último boletín

Emisoras

Elige una emisora

Cadena SER

Compartir

Tu contenido empezará después de la publicidad

Cadena SER

¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?