Domingo, 01 de Agosto de 2021

Otras localidades

Economía

L'empresariat tarragoní exigeix una estratègia territorial

Els presidents de PIMEC Tarragona i la Cambra de Comerç, Navegació i Indústria de Reus demanen un organisme que aglutini tots els actors econòmics de la demarcació per definir accions comunes que ajudin a sobreviure al sector empresarial davant la crisi de la COVID-19.

Terrasses buides a la plaça de la Font de Tarragona.

Terrasses buides a la plaça de la Font de Tarragona. / ACN

Aquests dimarts han passat pels micròfons del Soroll Camp de Tarragona Jordi Ciuraneta, president de PIMEC Tarragona, i Jordi Just, homòleg de la Cambra de Comerç, Navegació i Indústria de Reus. Tots dos coincideixen en la necessitat de crear una taula de treball que inclogui administracions municipals, supramunicipals, patronals, cambres de comerç, sindicats i tots els actors que participen de l'economia tarragonina, per definir criteris a l'hora d'afrontar la crisi econòmica provocada per la pandèmia de la COVID-19. Un organisme que, apunten, també hauria de servir per garantir que totes les ajudes públiques que arribin des d'Europa o el mateix govern central es reparteixin equitativament entre els sectors més afectats.

Amb ells també hem parlat del futur econòmic del Camp de Tarragona i les Terres de l'Ebre, però també del present: moltes empreses, si la situació millora, tancaran. Fins a una quarta part apunta PIMEC. També del pes que ha de tenir el sector tecnològic i de desenvolupament digital en l'economia tarragonina i del retorn de moltes famílies a l'entorn rural, un retorn motivat per la pandèmia però que es pot allargar en el temps. Podeu escoltar les entrevistes senceres en el reproductor que encapçala aquesta notícia.

Cargando

Escucha la radio en directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después la publicidad

Programación

A continuación

  Último boletín

  Emisoras

  Elige una emisora

  Cadena SER

  Compartir

  • Notice: Undefined variable: lb_es_acceso_con_movil in /mnt/filerprod/html/produccion/datos/rhabladas/cadenaser/ser/templates/includes/v3.x/v3.0/include_player_permanente.html on line 118

  Tu contenido empezará después de la publicidad

  Cadena SER

  ¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?