Lunes, 23 de Noviembre de 2020

Otras localidades

Leucemia

Bryan abandona l'hospital després del transplantament

Les defenses estan responent correctament, pel que a falta de l'aspirat medul·lar, el jove té l'alta

Fina García i Bryan abandonant l'hospital

Fina García i Bryan abandonant l'hospital / Fina García

La història de Bryan no és desconeguda per a ningú en Ontinyent. El passat mes de juny li van diagnosticar una leucèmia Linfoblàstica Aguda, una malaltia per la que requeria un transplantament de medul·la urgent.

A falta d'un donant 100% comptabile, finalment va ser el seu germà Edison qui li va realitzar la donació de medul·la, ja que al ser familia eren compatibles al 50%. L'operació va tindre lloc el passat 5 d'octubre i va eixir bé, però Bryan ho va passar molt mal, amb vomits i malestar continu.

El passat divendres els familiars del jove ontinyentí van rebre una molt bona noticia, i és que “les defenses comencen a pujar-li, pel que se suposa que el seu cos ha acceptat el transplantament", segons explicava son pare a RàdioOntinyent.

Aquest mateix matí, Fina García, mare de Bryan, ens ha comunicat a Cadena Ser Ontinyent que  "aquest matí ha passat el metge i com les defenses van pujant i ja no té febre li han donat el alta i se n'anem a casa".

De fet a estes hores Bryan estarà ja descansant en sa casa, desitjant passar els 3 mesos en els que el cos ha d'acceptar totalment la medul·la. "Ara queda esperar que l'aspirat medul·lar diga que tot ha anat bé", explica Fina.

Cargando

Escucha la radio en directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después la publicidad

Programación

Último boletín

Emisoras

Elige una emisora

Cadena SER

Compartir

Tu contenido empezará después de la publicidad

Cadena SER

¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?