Jueves, 03 de Diciembre de 2020

Otras localidades

EGM EGM La SER lidera 2020 con su mejor resultado en tres años

Confinament perimetral: posar portes al camp

El confinament perimetral dels municipis no fa disminuir l'afluència habitual a les segones residències de la Costa Daurada. Els alcaldes diuen que és impossible evitar-ho perquè no hi ha prou mitjans.

Pla mitjà d'una agent dels Mossos comprovant la identitat d'una conductora en els controls de mobilitat que s'han fet a Alcanar.

Pla mitjà d'una agent dels Mossos comprovant la identitat d'una conductora en els controls de mobilitat que s'han fet a Alcanar. / ACN

Torredembarra
Vila-seca
Solivella
Calafell
Mont-roig del Camp

El alcaldes i regidors de seguretat consultats per aquesta emissora coincideixen en que hi ha hagut un augment de persones que han fet cap a les segones residències tot i que subratllen que l’increment no ha sigut espectacular i que hi han fet cap amb previsió, el dijous, i que molts hi han anat per quedar-s’hi.

Tots coincideixen amb que els municipis tenen tantes entrades i sortides possibles que és molt difícil, per no dir impossible poder-los tancar tal i com ho exposa Fran Morancho alcalde de Mont-Roig el Camp.

A Torredembarra el que han notat és que no ha vingut gent de Barcelona ciutat, i l’alcalde, Eduard Rovira ho atribueix al blindatge que ha fet la guardia urbana a la ciutat comptal.

Tant a Mont-Roig, Torredembarra, com a Vila-seca o a Calafell s’han aixecat actes per no complir amb la normativa de seguretat. Ramón Ferré alclade de Calafell ens en dona la xifra a casa seva i de pas denuncia que s’han sentit sols a l’hora de fer complir amb la normativa.

A Calafell se senten sols i a al Conca, a Solivella, un municipi amb 500 habitants, el seu alclade Jaume Bergedà declara obertament que no tenen ni efectius.

Davant de situacions com aquests i les que afecten al seu municipi, l’alcalde de Calafell lamenta les mesures que ha pres la Generalitat perquè les considera provisionals i per tal de guanyar temps, declara obertament que valdria més un confinament total directament .

Això en un cap de setmana en el que s’ha pogut veure força gent als passeijos marítims com ara Vila-Seca. Josep Toquero n’és el regidor de serveis generals.

Cargando

Escucha la radio en directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después la publicidad

Programación

Último boletín

Emisoras

Elige una emisora

Cadena SER

Compartir

Tu contenido empezará después de la publicidad

Cadena SER

¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?