Miércoles, 02 de Diciembre de 2020

Otras localidades

OLI NOU DO SIURANA

L'oli nou DO Siurana resisteix la Covid-19

Al Soroll Camp de Tarragona hem pres el pols a l'oli nou de temporada conversant amb el president i la protaveu de la Do Siurana i amb el director gerent de la cooperativa Coselva que aquest any celebra el seu 120è aniversari.

imatge promocional d'aquesta temporada

imatge promocional d'aquesta temporada / DO Siurana

L'oli nou, com a producte de primera necessitat ha resisit els entrebancs que ha comportat la crisi sanitària provocada per la Covid-19. Si bé la producció s'ha vist alterada fins a un cert punt, ha pogut tirar endavant.

Altra cosa són les tradicionals fires de l'oli nou que han hagut de "desaparèixer" per, en el cas de la DO Siurana, passar al món virtual i a partir del 12 de novembre.

En parlem amb en Toni Gaceran i la Montserrat Gelonch, president i responsable de comunicació, respectivament de la DO Siurana.

120 anys de Coselva

És una de les cooperatives més veteranes de la demarcació i també de Catalunya. Coselva celebra un segle i vint anys d'existència amb un seguit d'activitats que ens explica el seu director i gerent Pere Ferré. Amb ell també prenen el pols de com i de quina manera s'ha fet sentir en el dia a dia de la cooperativa i la producció, la Covid-19.

Cargando

Escucha la radio en directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después la publicidad

Programación

Último boletín

Emisoras

Elige una emisora

Cadena SER

Compartir

Tu contenido empezará después de la publicidad

Cadena SER

¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?