Sociedad
Maó - Mahón

El segon ascensor de Maó estarà llest al desembre

Quan funcioni es reestructurarà el trànsit per tto el port

El segon ascensor devora del Parc Rochina està gairebé llest. / Ràdio Menorca.

Mahón

Maó és a punt d'inaugurar el segon ascensor que ha d'unir la ciutat amb el port. Es tracta d'una infraestructura que va molt més enllà d'un simple elevador ja que condicionarà fins i tot el trànsit de vehicles. L'estructura ja està finalitzada. S'ha instal·lat la cabina amb capacitat per a 21 persones i ara s'estan col·locant els motors. Tot això amb un pressupost de 700.000 euros. L'alcalde de Maó, Hèctor Pons, indica que hauria d'estar operatiu al llarg del mes de desembre.

Aquest segon ascensor se situa just davant de la zona d'atracament de creuers turístics amb l'objectiu de facilitar l'accés a centre de la ciutat. Però més enllà de l'elevador, també implicarà la millora de l'mirador al costat de la part superior de l'estructura.

D'altra banda, es modificarà el trànsit de vehicles pel port perquè tota la rada sigui d'un sol sentit de circulació. La meta final és rebaixar el pas de cotxes i camions al costat de la mar i fer-lo més atractiu per dinamitzar els negocis turístics de la zona.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00