Sociedad

15 nous contagis de Covid aquest dijous

La incidència acumulada puja a 98 casos per cada 100.000 habitants

Imatge d'arxiu / IB-Salut

Mahón

Puja la incidència de la pandèmia a Menorca. Així ho assegura el portaveu de la comitè de seguiment de Covid19 a Balears, el doctor Javier Arranz.

Els contagis constants en els darrers dies han fet incrementar l’índex acumulat a 14 dies fins als 98 casos per cada 100.000 habitants. Contrariament al que passa a Menorca, la incidència en el global de l’arxipèlag ha aconseguit baixar lleugerament

Pel que fa a l’actualització de dades, aquest dijous la conselleria de salut ha notificat 15 casos nous a Menorca, 14 d’ells es troben en seguiment per part de les UVAC i un altre ha passat directament a la planta de medicina interna de l’Hospital Mateu Orfila.

La bona notícia és que 25 persones han rebut l’alta, dues de les que es trobaven ingressades i 23 que estaven en seguiment domiciliari.

Així idò ara mateix els casos actius a l’illa són 84, 73 en seguiment per les UVAC, 8 ingressats a planta i 3 a la UCI. La xifra total acumulada de contagis a Menorca des de l’inici de la pandèmia és ja de 762.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00