Sociedad
CULTURA

Patrícia Terradellas,la primera presidenta del Círcol de Reus en 168 anys

Patrícia Terradellas entra de ple a la historia d'aquesta institució reusenca pel insòlit fet de ser la primera dona en presidir-la. En declaracions al Soroll Camp de Tarragona ja ha avançat que vol rejovenir el perfil de socis i que estan treballant en el marge d'acció que ens deixa a tots plegats la crisi sanitària actual per tirar endavant amb activitats de nou format.

Patrícia Terradellas / Patrícia Terradellas

1852 va néixer la societat recreativa i cultura el Círcol de Reus. Una entitat adreçada que ofereix un espai i unes activitats cultural als seus socis al ben mig de Reus. A tocar de la Plaça Prim.

Aquests dies és noticia perquè 168 anys després i per primer cop, al capdavant de l’ens trobem una dona. Patrícia Terradellas que ha comptat amb el suport del 40% dels socis. Ja formava part de la junta de l’anterior president, Pepe Jofre, i en una entrevista al Soroll Camp de Tarragona ja ha apuntat que vol rejovenir el perfil de socis.

Amb Terradellas també hem explorats quins impediments i quines oportunitats ofereix i presenta la crisi sanitària actual.

Tot això i molt més en una entrevista que adjuntem i que us convidem a escoltar.

 

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00