Miércoles, 02 de Diciembre de 2020

Otras localidades

CULTURA

Patrícia Terradellas,la primera presidenta del Círcol de Reus en 168 anys

Patrícia Terradellas entra de ple a la historia d'aquesta institució reusenca pel insòlit fet de ser la primera dona en presidir-la. En declaracions al Soroll Camp de Tarragona ja ha avançat que vol rejovenir el perfil de socis i que estan treballant en el marge d'acció que ens deixa a tots plegats la crisi sanitària actual per tirar endavant amb activitats de nou format.

Patrícia Terradellas

Patrícia Terradellas / Patrícia Terradellas

1852 va néixer la societat recreativa i cultura el Círcol de Reus. Una entitat adreçada que ofereix un espai i unes activitats cultural als seus socis al ben mig de Reus. A tocar de la Plaça Prim.

Aquests dies és noticia perquè 168 anys després i per primer cop, al capdavant de l’ens trobem una dona. Patrícia Terradellas que ha comptat amb el suport del 40% dels socis. Ja formava part de la junta de l’anterior president, Pepe Jofre, i en una entrevista al Soroll Camp de Tarragona ja ha apuntat que vol rejovenir el perfil de socis.

Amb Terradellas també hem explorats quins impediments i quines oportunitats ofereix i presenta la crisi sanitària actual.

Tot això i molt més en una entrevista que adjuntem i que us convidem a escoltar.

 

 

Cargando

Escucha la radio en directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después la publicidad

Programación

Último boletín

Emisoras

Elige una emisora

Cadena SER

Compartir

Tu contenido empezará después de la publicidad

Cadena SER

¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?