Jueves, 03 de Diciembre de 2020

Otras localidades

EGM EGM La SER lidera 2020 con su mejor resultado en tres años

Jordi López Ravanals deixa el seu càrrec de senador per motius personals

El nou senador per Menorca serà Cristóbal Marquès

Imatge de López Ravanals als estudis de Radio Menorca

Imatge de López Ravanals als estudis de Radio Menorca / Cadena SER

El senador per Menorca, Jordi López Ravanals, ha anunciat seva imminent renúncia a l'escó que va aconseguir en les eleccions generals del passat 10 de novembre de 2019.

López Ravanals deixa el seu lloc al Senat en una decisió que, assegura, és molt meditada i alhora dolorosa que s'explica en raons d'índole personal i en la necessitat ineludible de reincorporar-se al projecte empresarial que tenia iniciat.

En la roda de premsa del seu comiat, López Ravanals, visiblement emocionat, agraïa l'oportunitat i la confiança que li va brindar la presidenta del PPMenorca, Misericòrdia Sugrañes, i també l'enorme comprensió i suport que ha tingut ara en el moment de la seva renúncia.

L'encara senador deixarà el seu càrrec a final d'aquesta setmana, assistirà encara als plens d’aquest dimarts i dijous, i divendres té previst participar a més en una última roda de premsa a Palma, juntament amb tots els senadors populars de les Balears, per explicar les esmenes que aquesta formació presenta al projecte de Pressupostos Generals de l'Estat per a 2021.

Igualment emocionada, la presidenta de PP, Misericòrdia Sugrañes, ha elogiat l'entusiasme i l'entrega que des del primer moment va aplicar el senador Jordi López i ha subratllat que seguirà col·laborant amb el partit sense descartar que pugui tornar a tenir un càrrec en el futur.

L’escó que ara queda buit a la cambra alta serà ocupat per Critóbal Marquès, actual regidor d’Hisenda i Urbanisme de l’ajuntament d’Alaior.

Cargando

Escucha la radio en directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después la publicidad

Programación

Último boletín

Emisoras

Elige una emisora

Cadena SER

Compartir

Tu contenido empezará después de la publicidad

Cadena SER

¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?