Jueves, 03 de Diciembre de 2020

Otras localidades

EGM EGM La SER lidera 2020 con su mejor resultado en tres años

La falta d'acord entre la gerència de l'Hospital i el doctor Fernández-Cid aboca el conflicte a una destitució

S'enroquen les dues postures i Romà Julià insinua que queden poques opcions d'acord

Imatge d'arixu

Imatge d'arixu / IB-Salut

La nova reunió mantinguda aquest dimarts entre el gerent de l'hospital Mateu Orfila, Romà Julià, i el cap de servei d'UCI, el doctor Fernández-Cid, ha acabat sense acord i la seva continuïtat penja ara d’un fil.

Les dues parts s'havien emplaçat per una nova trobada amb una proposta sobre la taula, la gerència tornava a oferir el càrrec de cap de servei amb la condició d'introduir un nou model de tipus assistencial i de gestió en base a criteris clínics objectius fixats per la mateixa Societat Espanyola de Medicina Intensiva, i que impliquen quedar sota la supervisió de la directora mèdica de l'Hospital, Tamara Contreras. A més, es demanava també una disculpa pública per part de Fernández-Cid, per haver encoratjat les protestes.

Fernandez Cid, però, s’ha negat a acceptar les condicions, a més, el metge ha lliurat una carta a la gerència demanant la seva restitució al càrrec sense condicions. A més, es comprometent a seguir negociant una solució sempre que sigui la pròpia gerència qui doni la disculpa pública, a canvi es compromet a no dir la seva al respecte de les peticions de dimissió que van dirigides a la direcció mèdica de centre i a no emprendre accions legals contra aquesta.

Cargando

Escucha la radio en directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después la publicidad

Programación

Último boletín

Emisoras

Elige una emisora

Cadena SER

Compartir

Tu contenido empezará después de la publicidad

Cadena SER

¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?