Sociedad

La falta d'acord entre la gerència de l'Hospital i el doctor Fernández-Cid aboca el conflicte a una destitució

S'enroquen les dues postures i Romà Julià insinua que queden poques opcions d'acord

Imatge d'arixu / IB-Salut

Mahón

La nova reunió mantinguda aquest dimarts entre el gerent de l'hospital Mateu Orfila, Romà Julià, i el cap de servei d'UCI, el doctor Fernández-Cid, ha acabat sense acord i la seva continuïtat penja ara d’un fil.

Les dues parts s'havien emplaçat per una nova trobada amb una proposta sobre la taula, la gerència tornava a oferir el càrrec de cap de servei amb la condició d'introduir un nou model de tipus assistencial i de gestió en base a criteris clínics objectius fixats per la mateixa Societat Espanyola de Medicina Intensiva, i que impliquen quedar sota la supervisió de la directora mèdica de l'Hospital, Tamara Contreras. A més, es demanava també una disculpa pública per part de Fernández-Cid, per haver encoratjat les protestes.

Fernandez Cid, però, s’ha negat a acceptar les condicions, a més, el metge ha lliurat una carta a la gerència demanant la seva restitució al càrrec sense condicions. A més, es comprometent a seguir negociant una solució sempre que sigui la pròpia gerència qui doni la disculpa pública, a canvi es compromet a no dir la seva al respecte de les peticions de dimissió que van dirigides a la direcció mèdica de centre i a no emprendre accions legals contra aquesta.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00