, 03 de de 2020

Otras localidades

EGM EGM La SER lidera 2020 con su mejor resultado en tres años
Vacunación

Gairebé 10.000 menorquins ja s'han vacunat contra el grip

La campanya de vacunació encara s'allargarà fins el 4 de desembre

La vacuna del grip ja  se l'han posada 10.000 menorquins.

La vacuna del grip ja se l'han posada 10.000 menorquins. / PIXABAY.

Arribats a l’equador de la campanya de vacunació del grip, gairebé 10.000 menorquins ja s’han injectat aquest mètode de prevenció. Exactament són 9.971. A nivell balear són més de 134.000 persones vacunades. La Conselleria de Salut i Consum insta les persones que pertanyen a col·lectius de risc que demanin cita per protegir-se contra el virus. La campanya acaba el 4 desembre.

Enguany és especialment important vacunar-se de la grip ja que, tal com s’ha vist en els estudis de camp, les poblacions ben vacunades de la grip tenen una incidència de coronavirus més baixa que les que no hi estan. A més, hi ha evidència que les persones que s’infecten de manera simultània de coronavirus i de grip tenen més mortalitat que les que s’infecten només per un dels dos virus.

Cal recordar que enguany la Conselleria de Salut i Consum té previst distribuir 262.710 dosis de vacunes contra la grip estacional a les Illes Balears: 180.000 les ha comprades el Govern i les altres 82.710 les ha facilitat el Ministeri de Sanitat. En les primeres quatre setmanes de la campanya, en els centres de salut de les Illes Balears s’han vacunat 134.046 persones, la qual cosa implica un 32,82 % més que l’any anterior

Cargando

Escucha la radio en directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después la publicidad

Programación

Último boletín

Emisoras

Elige una emisora

Cadena SER

Compartir

Tu contenido empezará después de la publicidad

Cadena SER

¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?