Lunes, 23 de Noviembre de 2020

Otras localidades

Coronavirus Covid-19

Jorge Rodríguez prorroga fins al 9 de desembre les mesures contra la covid

Les dades de covid-19 al municipi continuen sent preocupants, però han millorat respecte a passades setmanes

Jorge Rodríguez, alcalde d'Ontinyent

Jorge Rodríguez, alcalde d'Ontinyent / Ajuntament d'Ontinyent

L’alcalde d’Ontinyent, Jorge Rodríguez, ha anunciat la pròrroga del paquet de mesures locals anticovid posades en marxa a les últimes dues setmanes. Tot i la reducció del ritme de contagis a la ciutat, que ha trencat la corba ascendent (545, 847, 944 i 711 casos per 100.000 habitants en cadascuna de les últimes 4 setmanes), l'alcalde insisteix en què "no podem relaxar-se". L’anunci del primer edil d'Ontinyent es produïa després d’una reunió telemàtica amb membres del Departament de Salut Xàtiva-Ontinyent, al qual s'ha valorat l'evolució de la pandèmia a l’últim mes. Una evolució que malgrat la millora "suposa seguir en xifres de màxima alerta sanitària a la ciutat, una situació a la qual no ens podem relaxar, sinó mantenir les mesures que vam posar en marxa”, manifestava Jorge Rodríguez.

L’alcalde detallava que les dades aportades des del Departament de Salut constaten un descens de la transmissió de caràcter social però un augment dels laborals, davant la qual cosa demanava a les empreses de prevenció de riscos laborals “que extremen les precaucions en aquest àmbit”. Pel que fa a l’àmbit educatiu, les xifres continuen sent positives, uns bons resultats pels quals l’alcalde agraïa l'esforç de les comunitats educatives dels centres, el personal docent i no docent, l’alumnat i les famílies.

En aquest context, la ciutat va a prorrogar les mesures addicionals a les de la Generalitat Valenciana posades en marxa a les últimes setmanes, es prorroguen totes fins al 9 de desembre, passat el “pont de la Puríssima”, en concordància amb els terminis del tancament perimetral de la Comunitat Valenciana decretat pel Consell. “Mesures que estan dins d’allò que podem fer des de l'administració local, però més enllà de les quals sense dubte la clau és la resposta ciutadana”, recordava.

Cargando

Escucha la radio en directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después la publicidad

Programación

Último boletín

Emisoras

Elige una emisora

Cadena SER

Compartir

Tu contenido empezará después de la publicidad

Cadena SER

¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?