Sociedad

El Govern torna a restringir les reunions de persones a Menorca

Les reunions socials quedaran restringides a 10 persones a l'exterior i 6 a l'interior

Armengol durant la roda de premsa / Cime

Mahón

Menorca fa una passa enrere en la desescalada i torna a restringir les reunions a un màxim de 10 persones en exteriors i a 6 en interiors.

Armengol s'ha reunit aquest dilluns amb tots els alcaldes per analitzar la situació sanitària atès que Menorca és l'illa que pitjor ha evolucionat en les últimes setmanes pujant la seva incidència dels 87 casos per cada 100.000 habitants d'ara fa un mes als 110 casos per cada 100.000 habitants actuals.

Aquest augment de casos ha vingut lligat a tres grans brots, un al geriàtric d'Alaior, amb 13 casos i una defunció, un altre al geriàtric de Maó, amb 4 contagis, i recentment amb un brot detectat en un bar de la localitat de es Castell, que suposarà cribratges massius de fins a 500 persones.

Per tot això, Armengol anunciava un nou decret de presidència que entrarà en vigor aquest dimarts pel qual Menorca torna a la situació d'octubre, i passa una altra vegada a les reunions màximes de 10 persones en exteriors i 6 en interiors.

Armengol també ha anunciat que les restriccions als geriàtrics de Menorca podrien tornar, recordem que la nostra illa és l’única que permet les visites. Aquest règim podria canviar. Així ho anunciava la presidenta del Govern, fent referència al nou decret de presidència que es farà efectiu el proper dissabte i on es podrien incloure aquestes noves mesures restrictives als geriàtrics menorquins.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00