Miércoles, 27 de Enero de 2021

Otras localidades

Comença el cribratge dels clients del bar des Castell on es va detectar un brot

Hi ha prop de 500 persones citades

Imatge d'arxiu

Imatge d'arxiu / Cadena SER

Aquest dilluns capvespre arrancava a la UVAC de Llevant el cribratge massiu per intentar aturar el brot aparegut al voltant del bar Toni des Castell.

Fins a 200 persones estaven citades per passar per la carpa habilitada davant el centre de Salut de Dalt Sant Joan per fer-se les proves PCR que han de determinar si estan o no contagiats per la Covid19.

Les trucades al centre de salut van ser tan nombroses durant el cap de setmana que ja hi ha prop de 500 persones citades per aquest cribratge que s’espera que s’allargui fins dimecres. De fet, era la pròpia conselleria de la Salut la que demanava que totes aquelles persones que haguessin passat per aquest establiment en els darrers 10 dies es fessin una prova PCR.

El portaveu del comitè de seguiment al coronavirus a Balears, Javier Arranz, ja anunciava el divendres, abans de conèixer aquest brot, que la situació de Menorca havia empitjorat. Després de ser l’illa amb una menor incidència de Covid i amb una millor evolució de la pandèmia, la tendència s’ha anat invertint durant les darreres setmanes.

Cargando

Escucha la radio en directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después la publicidad

Programación

A continuación

  Último boletín

  Emisoras

  Elige una emisora

  Cadena SER

  Compartir

  Tu contenido empezará después de la publicidad

  Cadena SER

  ¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?