Sociedad

Els Mossos detenen un massatgista de Canet per abusos

12 noies l'han denunciat després d'obrir un perfil a Instagram no han anat explicant els seus casos

El massatgista, en llibertat, es declara innocent i assegura que només fa massatges terapèutics o descontracturants

Imatge del perfil d'Instagram @joaquimpouviolador(CADENA SER)

Barcelona

Els Mossos han detingut un massatgista de Canet de Mar acusat d'abusos sexuals. SER Catalunya ja va explicar que les seves víctimes l'havien denunciat a través de les xarxes socials i de pintades al poble. Ara, 12 noies han anat a la policia per explicar els seus casos. Les seves “pacients” l’acusen d'abusos sexuals durant anys i amb noies que aleshores -almenys 3- eren menors d'edat.

Es van organitzar a través d'un grup d'Instagram que es diu “joaquimpouviolador” on han penjat algunes de les males experiències que diuen haver passat. Expliquen una manera d'actuar que segueix un patró: les feia despullar completament i els feia tocaments a tot el cos. Almenys tres d'elles han denunciat que les va masturbar.

Ell ho ha negat radicalment tot. Els Mossos el van citar dijous a la comissaria de Mataró, on es va presentar voluntàriament i el van detenir acusat d'abusos sexuals. Va passar a disposició judicial l'endemà i la Fiscalia i l'acusació particular de les noies van demanar el seu ingrés a presó i una ordre d'allunyament en cas de quedar lliure. La jutge el va deixar marxar a casa amb l'obligació de presentar-se cada setmana als jutjats. Amb tot, va denegar l'ordre d'allunyament i li permet seguir fent la seva feina de massatgista.

"En Quim té 30 pacients cada setmana a la seva consulta i no ha tingut cap queixa", explica la seva advocada Georgina Martí en conversa amb SER Catalunya. Detalla que "no s'entén que les noies tornessin a fer-se massatges 4 o 6 vegades més si es van sentir tan incòmodes" i explica que ell també en feia a les integrants del Club d'Hoquei Mataró i que "almenys una d'elles després també anava a la consulta privada i durant 4 anys". L'advocada també troba rellevant que "acabessin el massatge fins al final i el paguessin a la sortida". Elles van relatar durant els interrogatoris de les parts que estaven en xoc i alguna noia no hi va tornar més.

L'advocada afegeix que no hi ha cap més prova que el seu relat i que "no han aportat cap informe mèdic". I remarca que el cas més recent és de fa més d'un any i el més antic d'en fa 14.  En el perfil d'Instagram, diferents noies, que volen mantenir l'anonimat, llancen acusacions molt greus contra aquest massatgista, que en seu perfil a Facebook anuncia tractaments per a totes les edats, també nadons. A Canet també han aparegut pintades contra ell acusant-lo de violador. Ell ho ha denunciat.

A les publicacions d'Instagram una noia, que ara té 20 anys, explica que va començar a anar amb Pou fa uns anys per problemes d'esquena i que s'estava molta estona tocant-li els pits, les cuixes i les engonals. Ella se sentia incomòde però es retreia a si mateixa que en realitat era ella qui no entenia el mètode d'aquest massatgista. I assegura que a l'última sessió ell es va acabar masturbant. Ell ho nega rotundament i la seva advocada, Georgina Martí diu que "això és fals" perquè les 12 noies que han denunciat als Mossos "cap d'elles ha explicat res d'això". Al perfil d'Instagram hi ha més d'una dotzena de relats.

La mateixa noia continua i diu que ell li va demanar que no ho digués a ningú perquè tot i que feia servir el mètode amb més gent no tothom ho entendria. Moltes d'elles diuen que pensaven que aquest tipus de massatges eren normals i per això havien callat fins ara. Les feia despullar completament i argumentava que un bon massatge es fa sense roba. "Ningú et posa una pistola si vas a fer un massatge i et demanen que et treguis els sostens i tu no vols", diu l'advocada.

Una d'elles explica que hi va anar per dolor a les cervicals i ell li va tocar els pits, les cames i les engonals. Una altra escriu a Instagram que un dia quan tenia 13 anys, ell se li va estirar a sobre amb l'excusa "d'aplicar pressió a l'esquena". I després la va fer seure a sobre d'ell, sense roba, amb la finalitat, li va dir, de relaxar la musculatura. La majoria d'elles expliquen també que es van sentir molt incòmodes i no hi van tornar més.

Escucha la radioen directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después de la publicidad

En directo

A continuación

Último boletín

Emisoras

Elige una emisora

Compartir

Suscríbete

Tu contenido empezará después de la publicidad