Lunes, 25 de Enero de 2021

Otras localidades

"Tot és Comèdia", Premi Nacional de Comunicació 2020

En paraules de la portaveu del Govern, Meritxell Budó, el programa de SER Catalunya, dirigit i presentat per Rosa Badia és mereixedor del guardó "per haver-se convertit en un referent a l'activitat cultural del nostre país"

La directora "Tot és Comèdia", Premi Nacional de Comunicació 2020

La directora "Tot és Comèdia", Premi Nacional de Comunicació 2020 / Cadena SER

“Tot és Comèdia” i amb ell la seva directora i presentadora, Rosa Badia, han estat distingits amb un dels premis Nacionals de Comunicació 2020. La consellera portaveu del Govern, Meritxell Budó, ha explicat que el guardó s’explica perquè el programa “s’ha convertit en un referent a l'activitat cultural del nostre país”

El director de SER Catalunya, Jaume Serra, s'ha mostrat "orgullós pel reconeixement a la magnífica trajectòria de la Rosa Badia, veu inconfusible de la nostra ràdio, i a Tot és Comèdia, una obra d’artesania radiofònica que és, cada cap de setmana, un gran altaveu d’optimisme per la cultura del país. Gràcies als oients i enhorabona a l’equip del programa i, per extensió, a tots els professionals de la Ser a Catalunya per la seva feina, no sempre prou reconeguda"

Els Premis Nacionals de Comunicació els atorga la Generalitat des de 1999 i van néixer amb un motiu molt vinculat a Ràdio Barcelona, el 75è aniversari del naixement de la primera emissió regular de la ràdio a Catalunya.

Altres premiats en l’edició d’enguany són Laia Servera i l’equip d''InfoK', de TV3, en la categoria de Televisió; a l''Eco de Sitges' en Premsa; al magazín 'La Mira' en l’àmbit de Mitjans d’Arrel Digital i a l’empresa Adsmurai en el de Publicitat. L’Associació Cultural Garriguenca de Comunicacions, entitat sense ànim de lucre que edita el periòdic quinzenal 'SomGarrigues', entre altres, ha rebut el guardó en la categoria de Comunicació de Proximitat. El jurat ha atorgat dues mencions honorífiques a la periodista i corresponsal Rosa Maria Calaf, i al publicista Robert Rodergas.

El lliurament dels guardons tindrà lloc el 10 de desembre en un acte presidit per la consellera de la Presidència, Meritxell Budó, al Palau de Pedralbes.

Cargando

Escucha la radio en directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después la publicidad

Programación

A continuación

  Último boletín

  Emisoras

  Elige una emisora

  Cadena SER

  Compartir

  Tu contenido empezará después de la publicidad

  Cadena SER

  ¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?