Sociedad
SEGONA B

Ajornat el partit del FC Andorra davant del Prat

Es a causa dels positius per Covid-19 que afecten al conjunt tricolor

Ajornat el partit del FC Andorra davant del Prat pels positius per Covid-19 que afecten al conjunt tricolor. / FCA

Andorra la Vella

La Reial Federació Espanyola de Futbol ha notificat aquest dimecres l’ajornament del partit que els andorrans havien de jugar diumenge al migdia davant del Prat al Municipal del Sagnier.

El FC Andorra en un comunicat ha confirmat la presència de casos positius de coronavirus entre la plantilla del primer equip. No ha volgut donar xifres però cal tenir en compte que el protocol de la RFEF marca que a partir de 5 positius el partit s’ha d’ajornar. Cal tenir en compte que ahir el capità Rubén Bover anunciava a través del seu compte d’Instagram que havia contret la malaltia. Els jugadors afectats es troben aïllats als seus domicilis i, segons el club, no presenten símptomes greus. La plantilla ara es confina i no entrenarà durant deu dies.

El FC Andorra ha informat dels resultats a la UE Olot, darrer rival dels tricolors. Cal recordar que el porter Nico Ratti no va jugar els dos darrers partits perquè havia donat positiu i a principis d’octubre quatre membres de l’equip ja van contreure la malaltia.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00