Sociedad
25 DE NOVEMBRE

Violència envers les dones, molta feina per fer encara

Dediquem el programa d'avui al Dia per l'eliminació de la violència envers la dona. Sigui física o psicològica.

Ens hi acostem amb dades a la mà i tipus d'intervencions amb els Mossos d'Esquadra, l'assistència i seguiment que es dona des del SIAD de l'Ajuntament de Tarragona i els tallers de conscienciació que fan a les escoles Fridas de Tarragona.

Logo del 25 de Novembre / Redacció

Rosa Badia / SER Catalunya

Tarragona

Avui comencem el Soroll Camp de Tarragona saludant a Rosa Badia, directora i presentadora del Tot Es Comèdia. Programa degà de Ràdio Barcelona guardonat amb el Premi Nacional de Comunicació 2020.

Amb motiu del Dia internacional per a l'eliminació de la violència envers les dones conversem amb Gemma Sánchez, caporala dels Mossos d’Esquadra al Camp de Tarragona per fer balanç del nombre de denúncies, tipologia dels casos i també esbrinar quines noves tecnologies han arribat per quedar-se en el seguiment dels casos denunciats.

Amb Carla Aguilar, regidora de feminismes i LGTBI ens hem acostat als casos que s’atenen des de la seva regidoria i quin seguiment i serveis s’ofereixen a les dones que hi fan cap.

Marina Montoya, de Fridas Tarragona, ens acosta al concepte iceberg o la violència psicològica. Com el control sobre el telèfon mòbil de la parella i amb qui es relaciona és la punta d’un potencial maltractament psicològic.

 

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00