Jueves, 05 de Agosto de 2021

Otras localidades

25 DE NOVEMBRE

Violència envers les dones, molta feina per fer encara

Dediquem el programa d'avui al Dia per l'eliminació de la violència envers la dona. Sigui física o psicològica.

Ens hi acostem amb dades a la mà i tipus d'intervencions amb els Mossos d'Esquadra, l'assistència i seguiment que es dona des del SIAD de l'Ajuntament de Tarragona i els tallers de conscienciació que fan a les escoles Fridas de Tarragona.

Logo del 25 de Novembre

Logo del 25 de Novembre / Redacció

 

Rosa Badia / SER Catalunya

Avui comencem el Soroll Camp de Tarragona saludant a Rosa Badia, directora i presentadora del Tot Es Comèdia. Programa degà de Ràdio Barcelona guardonat amb el Premi Nacional de Comunicació 2020.

Amb motiu del Dia internacional per a l'eliminació de la violència envers les dones conversem amb Gemma Sánchez, caporala dels Mossos d’Esquadra al Camp de Tarragona per fer balanç del nombre de denúncies, tipologia dels casos i també esbrinar quines noves tecnologies han arribat per quedar-se en el seguiment dels casos denunciats.

Amb Carla Aguilar, regidora de feminismes i LGTBI ens hem acostat als casos que s’atenen des de la seva regidoria i quin seguiment i serveis s’ofereixen a les dones que hi fan cap.

Marina Montoya, de Fridas Tarragona, ens acosta al concepte iceberg o la violència psicològica. Com el control sobre el telèfon mòbil de la parella i amb qui es relaciona és la punta d’un potencial maltractament psicològic.

 

 

Cargando

Escucha la radio en directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después la publicidad

Programación

A continuación

  Último boletín

  Emisoras

  Elige una emisora

  Cadena SER

  Compartir

  • Notice: Undefined variable: lb_es_acceso_con_movil in /mnt/filerprod/html/produccion/datos/rhabladas/cadenaser/ser/templates/includes/v3.x/v3.0/include_player_permanente.html on line 118

  Tu contenido empezará después de la publicidad

  Cadena SER

  ¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?