Sociedad
TEATRE

El Teatre Tarragona i el Teatre Fortuny aposten fort pel 2021

Ambdós espais no només han decidit seguir programant el pròxim 2021 sinó que enlloc de fer-ho trimestralment aniran directe fins a finals del mes de Maig. Són declaracions dels responsables d'ambdós teatres al Soroll d'aquest divendres.

Imatges del Teatre Fortuny i Teatre Tarragona / Cedida

Els principals teatres del Camp de Tarragona fan una aposta valenta i programaran, de cop, espectacles pels pròxims sis mesos, enlloc de cada tres, com és habitual. Tant el teatre Fortuny de Reus com el Teatre Tarragona presentaran durant la primera quinzena de desembre una programació multidisciplinar que s'allargarà fins inicis de juny amb l'objectiu de mostrar aparent normalitat. Carles Figuerola, gestor del Teatre Tarragona.

Tarragona

Tots dos espais també estudien descomptes i ofertes per facilitar el retorn del públic als teatres. Són conscients de que la situació econòmica no convida a fer-ho, però aposten per recuperar la confiança dels espectadors com a benefici a llarg termini. Josep Margalef, gerent del Teatre Fortuny.

Són declaracions al Soroll Camp de Tarragona que podreu escoltar íntegrament aquest migdia a partir de dos quarts de dues.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00