Viernes, 15 de Enero de 2021

Otras localidades

TEATRE

El Teatre Tarragona i el Teatre Fortuny aposten fort pel 2021

Ambdós espais no només han decidit seguir programant el pròxim 2021 sinó que enlloc de fer-ho trimestralment aniran directe fins a finals del mes de Maig. Són declaracions dels responsables d'ambdós teatres al Soroll d'aquest divendres.

Imatges del Teatre Fortuny i Teatre Tarragona

Imatges del Teatre Fortuny i Teatre Tarragona / Cedida

Els principals teatres del Camp de Tarragona fan una aposta valenta i programaran, de cop, espectacles pels pròxims sis mesos, enlloc de cada tres, com és habitual. Tant el teatre Fortuny de Reus com el Teatre Tarragona presentaran durant la primera quinzena de desembre una programació multidisciplinar que s'allargarà fins inicis de juny amb l'objectiu de mostrar aparent normalitat. Carles Figuerola, gestor del Teatre Tarragona.

Tots dos espais també estudien descomptes i ofertes per facilitar el retorn del públic als teatres. Són conscients de que la situació econòmica no convida a fer-ho, però aposten per recuperar la confiança dels espectadors com a benefici a llarg termini. Josep Margalef, gerent del Teatre Fortuny.

Són declaracions al Soroll Camp de Tarragona que podreu escoltar íntegrament aquest migdia a partir de dos quarts de dues.

Cargando

Escucha la radio en directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después la publicidad

Programación

A continuación

  Último boletín

  Emisoras

  Elige una emisora

  Cadena SER

  Compartir

  Tu contenido empezará después de la publicidad

  Cadena SER

  ¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?