Sábado, 23 de Enero de 2021

Otras localidades

COMERÇ LOCAL

El comerç local aposta pel tracte personal amb el client per combatre les grans plataformes

Amb el president de la Via T i del Tomb de Reus fem balanç de com ha anat el Blackfriday i, sobretot, veiem a venir la campanya de Nadal 2020.

Arbre de Nadal a la plaça Mercadal de Reus

Arbre de Nadal a la plaça Mercadal de Reus / Reus.cat

El comerç cada cop ha de poder oferir els seus productes on line però a hores d’ara encara no representa un volum important del negoci. Aquesta és una dels principals conclusions a la que s’ha arribat durant la conversa que hem mantingut amb Salvador Minguella, president de la Via T i Jacint Pallejà, president del Tomb de Reus.

També hem parlat del Black Friday i de com tot i que no ho sembli, les compres de Nadal es van escampant sobre el calendari més que concentrar-se en dies molt concrets. Els comerços locals continuen apostant pel tracte personal com a tret diferenciador per combatre les grans plataformes on line.

Amb Oriol Aymí hem fet un breu resum de la presentació del Marketplace dels comerciants de Cambrils amb l’impuls de l’Ajuntament i amb Carlos Morillo, creador de Vilamarket.cat, hem fet el mateix amb la plataforma dels comerços de Vila-seca.

Cargando

Escucha la radio en directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después la publicidad

Programación

A continuación

  Último boletín

  Emisoras

  Elige una emisora

  Cadena SER

  Compartir

  Tu contenido empezará después de la publicidad

  Cadena SER

  ¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?