Sábado, 23 de Enero de 2021

Otras localidades

Esports

Que el Reus torni a bategar

Neix la plataforma Sempre Reus 1909, una iniciativa engegada per deu aficionats del desaparegut Club de Futbol Reus amb l'objectiu de revitalitzar el futbol i també el sentiment roig-i-negre a la ciutat. Pretenen aglutinar sensibilitats per acabar creant un equip de futbol que sigui un nou referent al territori.

Alexis Gómez, membre de la plataforma, als estudis de Ràdio Reus.

Alexis Gómez, membre de la plataforma, als estudis de Ràdio Reus. / Joel Reche

La setmana passada es presentava en societat la plataforma Sempre Reus 1909, una iniciativa engegada per deu aficionats del desaparegut Club de Futbol Reus amb l'objectiu de revitalitzar el futbol i també el sentiment roig-i-negre a la ciutat. Un dels seus membres i portaveu, l'Alexis Gómez, ha passat pels estudis de Ràdio Reus per explicar el seu projecte: acabar creant un nou club, un nou equip de futbol que sigui un referent al territori, tal com ho era el seu centenari predecessor.

Presentació de la plataforma Sempre Reus 1909 a la Sala Santa Llúcia de Reus. / Joel Reche

Els impulsors afirmen que és un projecte seriós i que ja han mantingut contactes amb la Federació Catalana de Futbol, per conèixer els passos a seguir per poder competir, i també han començat les trobades amb el teixit empresarial de Reus i comarca per trobar el finançament necessari per impulsar un projecte futbolístic de nivell. Ens expliquen que també compten amb el suport de les penyes d'animació i de la Fundació Futbol Base Reus, qui manté l'esperit de l'antic club viu. També s'han reunit amb el consistori reusenc per explicar el seu projecte. Asseguren que volen sortir a competir la temporada vinent en la categoria més amunt possible.

Cargando

Escucha la radio en directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después la publicidad

Programación

A continuación

  Último boletín

  Emisoras

  Elige una emisora

  Cadena SER

  Compartir

  Tu contenido empezará después de la publicidad

  Cadena SER

  ¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?