Sociedad
MERCAT CENTRAL DE REUS

Present i futur del Mercat Central de Reus

El regidor de 'Empresa i Ocupació i responsable dels Mercats de Reus Carles Prats ha passat pel Soroll Camp de Tarragona per parlar del model de Mercat Central de Reus, dels nous horaris, filosofia d'espais i també hem conversat sobre quines opcions es contemplen pel que fa al Mercat del Carrilet.

Carles Prats als estudis de Ràdio Reus / Jordi Cartañá

Nous horaris, espais tant per comprar com per menjar, accés a productes de proximitat d’alta qualitat... Són alguns dels eixos sobre els quals Carles Prats vol que graviti el model del Mercat Central de Reus des d’ara i pels pròxims anys. Una reforma física, filosòfica i anímica en la que fa temps que s’hi ve treballant i que de cara a la primavera se’n recullin nous fruits amb un nou horari definitiu.

Reus

El Mercat Central vindria a ser l’alegria, la “des-alegria” és el Mercat del Carrilet. Tot i que Prats explica que els han ofert força propostes i han conversat amb diferents operadors, res h acabat quallant. Així com tampoc cap paradista ha triat l’opció que segons Prats se’ls ha ofert de passar al Mercat Central.

 

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00