Jueves, 21 de Enero de 2021

Otras localidades

MERCAT CENTRAL DE REUS

Present i futur del Mercat Central de Reus

El regidor de 'Empresa i Ocupació i responsable dels Mercats de Reus Carles Prats ha passat pel Soroll Camp de Tarragona per parlar del model de Mercat Central de Reus, dels nous horaris, filosofia d'espais i també hem conversat sobre quines opcions es contemplen pel que fa al Mercat del Carrilet.

Carles Prats als estudis de Ràdio Reus

Carles Prats als estudis de Ràdio Reus / Jordi Cartañá

Nous horaris, espais tant per comprar com per menjar, accés a productes de proximitat d’alta qualitat... Són alguns dels eixos sobre els quals Carles Prats vol que graviti el model del Mercat Central de Reus des d’ara i pels pròxims anys. Una reforma física, filosòfica i anímica en la que fa temps que s’hi ve treballant i que de cara a la primavera se’n recullin nous fruits amb un nou horari definitiu.

El Mercat Central vindria a ser l’alegria, la “des-alegria” és el Mercat del Carrilet. Tot i que Prats explica que els han ofert força propostes i han conversat amb diferents operadors, res h acabat quallant. Així com tampoc cap paradista ha triat l’opció que segons Prats se’ls ha ofert de passar al Mercat Central.

 

 

Cargando

Escucha la radio en directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después la publicidad

Programación

A continuación

  Último boletín

  Emisoras

  Elige una emisora

  Cadena SER

  Compartir

  Tu contenido empezará después de la publicidad

  Cadena SER

  ¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?