Sociedad
GROSSA DE NADAL 2020

La Grossa torna a caure a Reus

Per segon any consecutiu la fortuna ha assenyalat Reus com el municipi en el que cau la pluja de milions de la Loteria de Nadal. Aquest any l'administració Nº6, la de la Pastoreta, ha sigut l'encarregada de vendre el número agraciat: el 72.897 que també s'ha venut a Bonavista.

Propietaris de la Pastoreta ensenyant el número guanyador / Joel Reche

El  72.897 és el primer premi de la Grossa de Nadal i ha tornat a caure a Reus: concretament s'ha venut a l'administració de loteria número 6, a la Pastoreta, que ha venut 600 dècims d'aquest número i ha repartit 240 milions. És el segon any consecutiu que la fortuna toca el territori: l'any passat la Grossa es va vendre a l'administració Nº 1 de Salou i els seus màxims beneficiaris van ser els socis de el Catxirulo de Reus.

Reus

Molta alegria i com no pot ser d'una altra manera, molt de cava. Imatge clàssica de cada 22 de desembre que s'ha repetit a Reus per segon any consecutiu. Enguany, tot s'ha de dir, pocs curiosos observant l'escena i menys abraçades de les habituals, la majoria entre els mateixos treballadors de l'administració que també són membres de la mateixa família. La situació de pandèmia no convida a celebracions, però la Grossa ha estat un petit oasi per molts reusencs i reusenques, tal com ens ha explicat el propietari de l'administració, Òscar Bausà, minuts després de conèixer la notícia.

La Rhadia i la seva germana, amb el seu dècim del 72897. / Joel Reche

La majoria dels dècims premiats han anat cap als treballadors d'Indústries Teixidó, a Riudecols, però una bona part també s'ha venut dècim a dècim als veïns i veïnes del barri. La Sònia López ha estat una de les afortunades i ens assegura, emocionada, que ja era hora d'una alegria a la seva vida. Un barri tranquil, humil i residencial, que tanca un any dificilíssim amb una gran notícia.

La fortuna de Teixidó

Treballadors de la planta / Eva Hidalgo

El gruix de les 60 sèries però ha recaigut a la plantilla de l'empresa de Riudecols Indústries Teixidó, que compta amb 400 treballadors. La majoria tenien la butlleta premiada, de la qual n'han fet 450 participacions que s'han quedat i han repartit també a familiars i amics. Els hi han tocat 400.000 euros per cap.

El president del comitè d'empresa, a l'esquerra, és l'artífex de la loteria a la fàbrica. / Eva Hidalgo

Una notícia que ha arribat al final d'un any dur en el que han patit dos expedients de regulació temporals. Ara gaudiran del premi fent vacances, ja que la producció s'atura fins el 7 de gener.

La resta de premis 

De la Grossa també se n'ha venut un dècim a Bonavista. A banda, un cincquè premi s'ha venut a Valls i un quart a Creixell. 

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00