Sábado, 23 de Enero de 2021

Otras localidades

Coronavirus Covid-19

8 víctimes mortals a una residència de Cambrils en un dimarts d'incertesa total per la vacuna

A Cambrils, la residència d'avis STS registra ja 8 víctimes pel brot detectat a principis de mes. Un brot que el departament de Salut assegurava tenir controlat i que tothom tenia simptomatologia lleu. Mentrestant l'endarreriment de 24 hores en l'arribada de les dosis a Espanya ha fet que hores d'ara el departament de Salut no tingui la certesa ni tant sols de si avui arribaran dosis a Barcelona

 

Quatre de les víctimes han mort a la mateixa residència d'avis STS de Cambrils. la resta a l'hospital Sant Joan de Reus i altres residències del Camp de Tarragona que centralitzen els positius de coronavirus. Els van traslladar després que esclatés el brot, el passat dia 9. Era un brot que afectava 42 residents i 12 professionals. Llavors tots presentaven simptomatologia lleu per Covid, segons va informar el departament de Salut, però en les darreres dues setmanes 8 contagiats, d'avançada edat, han mort . Ara mateix el brot continua actiu, però fonts de Salut asseguren que està controlat. Des del seu inici ha afectat dos residents i 4 professionals més.

Endarreriment inesperat

Incertesa total en la jornada d'avui sobre la campanya de vacunacions contra la Covid-19 al Camp de Tarragona. L'endarreriment de 24 hores en l'arribada de les dosis a Espanya ha fet que hores d'ara el departament de Salut no tingui la certesa ni tant sols de si avui arribaran dosis a Barcelona....i d'allí s'haurien de distribuir a totes les regions sanitàries.

Per tant, sense saber el nombre de dosis disponibles, el departament de Salut no té encara cap previsió per la jornada d'avui, tot i que si la vacuna acaba arribant aquest matí a Barcelona, tal i com preveu el govern, hi haurà vacunacions a la tarda al Camp de Tarragona. La incògnita serà en quins centres: la Generalitat prioritza les residències grans i lliures de coronavirus, però tot plegat s'acabarà decidint en funció de les dosis disponibles.

Cargando

Escucha la radio en directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después la publicidad

Programación

A continuación

  Último boletín

  Emisoras

  Elige una emisora

  Cadena SER

  Compartir

  Tu contenido empezará después de la publicidad

  Cadena SER

  ¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?