Sociedad
Fiestas

Un Sant Antoni diferent

El Consell presenta els actes d'una Diada que estarà molt marcada per la Covid

Els actes de Sant Antoni començaran aquest dissabte 9 de gener. / CIMe.

Mahón

Menorca viurà la Diada de Sant Antoni malgrat les restriccions sanitàries imposades per la Covid. Així ho ha anunciat el conseller de Cultura, Miquel Àngel Maria després dels dubtes que havien sorgit els darrers temps per la pandèmia. Maria afirma que enguany la celebració té més sentit que mai.

Però la pandèmia serà ben present per diferents motius. Això es notarà en temes tan importants com el Ple Extraordinari de la Diada que enguany baratarà de lloc. No es farà a la seu del Consell sinó al Teatre des Born de Ciutadella per celebrar la seva recuperació. Tampoc serà un ple com els dels altres anys, però sí un acte institucional amb una conferència on també es parlarà de la Covid. Els especialistes en Salut Pública Ildefonso Hernández i Maties Torrent oferiran una xerrada sota el títol de "La societat menorquina i la Covid-19. Què hem après?".

El mateix dia 17 hi haurà el gran concert que oferiran al Teatre Principal de Maó la Orquestra Simfònica de les Illes Balears i la cantant Àngels Gonyalons on repassaran grans èxits dels musicals de Broadway. Degut a les restriccions sanitàries només 232 persones podran assistir al concert. Per triar als espectadors es farà un sorteig el proper 13 de gener.

El programa de Sant Antoni té molts més actes previstos que arrencaran dissabte 9 de gener amb l’encesa dels talaiots pels drets humans.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00