Sábado, 23 de Enero de 2021

Otras localidades

Coronavirus Covid-19

Abocats al Desastre

El sector de l'hostaleria de les comarques de l'interior denuncia que amb l'inici del tancament municipal es traspassa un punt de no retorn que abocarà a força comerços al tancament

Allotjaments del Priorat

Allotjaments del Priorat / turismepriorat.org

L'hostaleria del Priorat, la Conca de Barberà o les Terres de l'Ebre, abocada a baixar la persiana per la falta de clients amb l'inici del tancament municipal. La patronal del sector carrega contra el govern pel greuge comparatiu amb les ciutats i reclama confinaments comarcals. ORIOL AYMÍ

Indignació entre l'hostaleria de les zones rurals del Sud de Catalunya davant l'inici del tancament municipal. Són dotzenes els restaurants de pobles petits que es nodreixen gairebé exclusivament de forasters, que tancaran mentre no es reprengui la mobilitat.

Són les veus de la patronal del Priorat, la Conca i les Terres de l'Ebre. Diuen que el govern ignora el seu clam per ampliar la mobilitat en zones poc poblades i poder seguir amb el negoci en funcionament.

 

El president de Priorat Enoturisme, Roger Felip, recorda que la majoria de pobles de la comarca tenen entre 300 i 800 habitants..

Cargando

Escucha la radio en directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después la publicidad

Programación

A continuación

  Último boletín

  Emisoras

  Elige una emisora

  Cadena SER

  Compartir

  Tu contenido empezará después de la publicidad

  Cadena SER

  ¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?