Sociedad
TEATRE

La Sala Trono no es rendeix

La Tronoestrenatemporada amb novadisposiciói quatre produccions en gira. Recupera la seva disposició habitual i tornarà a ubicar al públic a la caixa escènica del Teatre Metropol. I per tal d'afavorir encara més la seguretat dels espectadors, s'aplicaran més mesures de prevenció i distanciament social de les indicades pel PROCICAT.

Imatge promocional de Flors Carnívores / Sala Trono

Aquest dijous s’ha presentat la nova programació de primavera de 2021 la Sala Trono, que començarà el mes de febrer i seguirà fins al mes d’abril i és per això que al Soroll Camp de Tarragona hem volgut conversar amb el seu responsable, Joan Negrié.

Tarragona

D’entrada ja hem destacat la primera novetat que és el canvi de disposició del públic, situat des del passat setembre a la platea del Teatre Metropol. La sala de petit format recupera la seva disposició habitual i torna a ubicar al públic a la caixa escènica del Teatre Metropol. En aquesta ocasió, i per afavorir encara més la seguretat dels espectadors, s’aplicaran més mesures de prevenció i distanciament social de les indicades pel PROCICAT. I a partir d’aquí hem anat resseguint algunes de les principals estrenes.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00