Domingo, 26 de Septiembre de 2021

Otras localidades

El museu en una mascareta

Obres d'art del MNAC inspiren mascaretes solidàries

El Amics del Museu Nacional d'Art de Catalunya han dissenyat mascaretes anti-covid amb motius de les col·leccions del centre. Les confeccionen treballadors amb trastorns mentals de la Fundació Horitzó Berguedà

Algunes de les masacaretes solidàries inspirades en obres d'art del Museu Nacional d'Art de Catalunya

Algunes de les masacaretes solidàries inspirades en obres d'art del Museu Nacional d'Art de Catalunya / MNAC

De mascaretes solidàries n'hem vistes de tots colors aquests mesos: la dels pallassos d'hospital Pallapupes, la del cuiner Nando Jubany per a la investigació a Bellvitge i, fins i tot, una del Centre Excursionista de Catalunya per ajudar la gent vulnerable de Ciutat Vella a Barcelona.

Ara, les últimes en arribar estan inspirades en obres d'art del MNAC. Cristina Martí, directora dels Amics del museu explica que van impulsar la iniciativa aquest Nadal i esperen que tingui molt recorregut: “Oferim als amics la possibilitat de sortir al carrer protegits mentre llueixen obres de la col·lecció”

Obres com un fragment de teixit copte del segle IX o un detall de la pintura de Joaquim Mir 'Poble escalonat' de principis dels segle XX.

Les mascaretes certificades costen 10 euros i les elaboren a la Fundació Horitzó Berguedà, que dóna feina a persones amb malaltia mental. Els diners es destinen a la mateixa entitat.

Cargando

Escucha la radio en directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después la publicidad

Programación

A continuación

  Último boletín

  Emisoras

  Elige una emisora

  Cadena SER

  Compartir

  • Notice: Undefined variable: lb_es_acceso_con_movil in /mnt/filerprod/html/produccion/datos/rhabladas/cadenaser/ser/templates/includes/v3.x/v3.0/include_player_permanente.html on line 118

  Tu contenido empezará después de la publicidad

  Cadena SER

  ¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?