Sociedad

Menorca ja gairebé iguala a Mallorca en la incidència a 14 dies

L'illà té una incidènca de 522 casos per cada 100.000 habitants

Arxiu / CAIB

Mahón

Menorca es troba ja als nivells de Mallorca pel que fa a la incidència acumulada a 14 dies. Aquest dijous tenim una incidència 521 casos per cada 100.000 habitants, gairebé la mateixa xifra que Mallorca que està a 522 casos. Això si, queden enfora les xifres de Formentera, amb un incidència de 743 casos o Eivissa, que arriba ja als 1838 casos per cada 100.000 habitants.

La corba a Menorca encara creix, amb una taxa de positivitat del 7,7%, però es podria estar ja començant a estabilitzar. Així com a mínim ho creu el portaveu del comitè de seguiment de malalties infecciones, Javier Arranz. Tot i arribar a aquest d’estabilització, Arranz no és partidari de cap manera de començar a llevar les mesures més restrictives ja que diu, açò faria que els casos es tornessin a disparar.

Sembla idò que aquest nivell 4 que té Menorca s’allargarà més enllà del 30 de gener, data en la que s’havia de fer la revisió d’aquestes restriccions que, entre altres coses, obliguen a tenir hostaleria tancada i el toc de queda a les 10 del vespre.

Qüestionat també sobre quan es podria tornar una mica a la normalitat, Arranz té clar que açò no passarà fins que la major part de la ciutadania no hagi rebut la vacuna.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00