Sociedad
MÚSICA

Portobello ens presenta el seu millor disc fins ara

No ho diem només nosaltres. Ells mateixos així ho afirmen i la verfitat és que la Llei Universal tot i ser un disc pensat per a un directe molt potent, no és queda gens curt escoltat a casa, al cotxe, caminant, en companyia, sols... Amb en Tonet, frontman de la banda repassem aquest tercer treball dels altafullencs i també ens explica com és viure de la música ara mateix.

Tonet Blàzquez, cantant de Porto Bello, als estudis de Ràdio Reus. / Jordi Cartanyà

Es un disc forjat a cop de single rera single, un to positiu, festiu i enèrgic que en cap moment decau i, sobretot, un viatge en direcció a la música electrònica, concretament l’EDM, que en Tonet Blázquez diu que no serà la destinació final del grup.

Reus

De fet ha recordat el moment que van presentar la maqueta al productor David Rosell i aquest ja els va dir “recordeu que sou una banda” no un grup de música EMD.

Bombo a negres, riffs de sintetitzadors però també vents (pitos en l’argot dels músics) i unes lletres que fan un pas endavant pel que fa a la maduresa i temàtica.

El punt feble d’aquesta aventura és justament l’any que ens trobem un 2021 en el que els concerts es veuran i molt condicionats per la Covid-19.

 

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00