Domingo, 28 de Febrero de 2021

Otras localidades

Coronavirus Covid-19

Els hostalers de Reus a favor d'un confinament estricte i curt enlloc dels horaris actuals

Així ho han dit a l'especial Soroll Camp de Tarragona que hem fet des del Cafè de la Ràdio durant una conversa en la que hi han pres part quatre propietaris de diferents establiments. Insisteixen en que se'l faci una condonació d'impostos municipals i apunten que reclamaran ajusts directes a la Generalitat.

Moment del programa especial amb hostalers de Reus

Moment del programa especial amb hostalers de Reus / Joel Reche

Audio del programaFragment de Video

Des del Cafè de la Ràdio, al Pintor Bergedà 3 de Reus, hem assistit a l’avantsala del primer acte d’un moviment, de fins a 104 professionals de l’hostaleria de Reus, que va néixer en un grup de Whatsapp de Reus quan es van decretar de nou la limitació d’horaris d’obertura al matí i al migdia. El grup va servir de mur de lamentacions però per poc temps perquè avui a les 6 de la tarda es manifestaran a la plaça Mercadal per palès el seu malestar pel que consideren un tracte injust. “Ens segueixen cobrant impostos mentre ens perjudiquen amb les mesures que apliquen al nostre sector” i també es mostren disconformes amb les declaracions de l’alcalde de Reus, Carles Pellicer, amb que se’ls han condonat els impostos

Amb en Blas del Cafè de la Ràdio, el Jesús de Masia Crusell, l’Alfonso d’Illes Medes i el Juan Carlos de Giofina hem sabut de primera mà l’angoixa i el patiment que pateixen ells com a empresaris i els seus treballadors per la situació econòmica que estan passant. Han fet propostes per reformular algunes mesures, han aportat idees per algunes altres i sobretot diuen que firmen a un confinament més estricte i curt en el temps si un cop hagin baixat els contagis poden pujar la persiana amb regularitat.

Cargando

Escucha la radio en directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después la publicidad

Programación

A continuación

  Último boletín

  Emisoras

  Elige una emisora

  Cadena SER

  Compartir

  Tu contenido empezará después de la publicidad

  Cadena SER

  ¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?