Sociedad
Vacunación

El Ple del Consell demanarà a Madrid més vacunes contra la Covid.

Susana Mora afirma que no permetrà que Menorca es quedi enrere en el programa de vacunació, però tampoc passarà per davant d'altres territoris que tenen necessitat per persones grans

El Ple del Consell demanarà més vacunes al Govern central. / CIMe.

Mahón

El Ple del Consell demanarà al Govern central que aconsegueixi més vacunes contra la Covid per Menorca. L’objectiu és poder intensificar la vacunació de cara a tenir un 70% de la població immunitzada abans de l’estiu tal i com s’ha explicat des de les institucions. La moció a proposta del PP ve donada perquè els populars creuen que, al ritme actual no s’aconseguirà la immunitat de grup a temps. Coia Sugrañes és la presidenta del Grup popular. Segons ella, al ritme actual no hi haurà suficient gent vacunada fins el 2022.

La presidenta de l ‘equip de govern, Susana Mora, ha recolzat la proposta que s'ha aprovat per unanimitat, però també ha demanat calma tirant d’ironia ja que ja es va avisar que als primers mesos no hi hauria una arribada massiva de vacunes. "Si em passen el telefon de Pfizer i Astrazeneca esl cridaré i els diré que si no em donen totes les vacunes que necessitem se les veuran amb jo. O també puc demanar a Madrid que em donin més dosis i deixi sense vacunar a gent gran d'altres comunitats autònomes" ha comentat en el Ple.

Mora ha estat clara en el sentit que no permetrà que Menorca quedi enrere en l’arribada de vacunes, però tampoc voldrà pasar per davant de la gent o els territoris que en necessiten objectivament.

Al Ple també s'ha parlat del cas del regidor d'Afers Socials de Maó, Enric Mas que es va vacunar. La portaveu del PP, Coia Sugrañes n’ha demanat la dimissió per haver-se saltat la coa. Fins i tot ha criticat a la presidenta del Consell, Susana Mora, per no seguir els criteris marcats per la presidenta autonòmica, Francina Armengol, que demana la dimissió dels càrrecs polítics que facin això

Mora ha replicat que a les persones que se n’aprofiten del seu càrrec per vacunar-se quan no els toca se les ha de criticar, però no a les que se les fica a la llista de vacunació pel seu càrrec, en referència a n'Enric Mas,  llista sobre la que ella no té cap poder.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00