Miércoles, 03 de Marzo de 2021

Otras localidades

ELECCIONS AL PARLAMENT

Inma Rodriguez: "Allò que em fa més por és que no sumi el constitucionalisme"

La candidata del Partit Popular de Tarragona diu que el fitxatge de l'ex de Ciutadans Lorena Roldán respon a la normalitat: "El PP és la casa gran del constitucionalisme", diu. Rodríguez, doctora en Filologia Hispànica, defensa que el personatge clàssic Don Juan Tenorio és més un home insegur i amb dificultats per relacionar-se amb les dones que altra cosa. "Que sigui notícia que hi hagi més dones que mai com a cap de cartell ens ha de fer pensar que alguna cosa no va bé", diu.

Inma Rodríguez, candidata del PP a Tarragona pel 14F

Inma Rodríguez, candidata del PP a Tarragona pel 14F / Jordi Cartañá

Més que als vots que el PP pugui perdre per la irrupció de l'extrema dreta, Inma Rodríguez tem que el constitucionalisme no sumi majoria...com fins ara pronostiquen la totalitat de les enquestes. La candidata popular abraça un discurs conciliador: "Sense concòrdia ni recuperació de la qualitat democràtica no podrem afrontar la recuperació econòmica i sanitària", sentencia. I creu que, en referència a Ciutadans, després d'una època marcada per la fragmentació de les opcions constitucionalistes, el Partit Popular encarna el vot útil. "Som la casa gran del constitucionalisme", apunta.

Amb un Instagram ple de postes de sol tarragonines, Rodríguez es declara enamorada del color "especial" no de Sevilla, sinó de Tarragona. "Dec ser l'única persona del món que no veu sèries", afirma també en aquesta entrevista de tall més personal, en la que es declara totalment hereva política i deutora del cap de files popular a Catalunya, Alejandro Fernàndez.

 

 

Cargando

Escucha la radio en directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después la publicidad

Programación

A continuación

  Último boletín

  Emisoras

  Elige una emisora

  Cadena SER

  Compartir

  Tu contenido empezará después de la publicidad

  Cadena SER

  ¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?