Sociedad
ELECCIONS AL PARLAMENT

Rosa Maria Ibarra: "No crec que baixem del burro. Apostem per un govern amb els comuns"

La candidata socialista ofereix mà estesa per a la "reconcialiació" entre catalans. Diu que l'executiu central ha gestionat millor la pandèmia que el català, però al mateix temps anima a votar el 14-F perquè la Generalitat ha aplicat correctament mesures per convertir els col.legis electorals en llocs segurs.

Rosa Ma Ibarra als estudis de Ràdio Reus. / Jordi Cartañá

Per Pedro Sánchez un 6, per Pere Aragonès un 4. Aquestes són les notes d'una vallenca de soca-rel que no dubta a respondre que el campanar de Valls fa 73 metres d'alçada. És el més alt de Catalunya, de fet, i precisament les batalles de campanar són, a criteri d'Ibarra, el principal llast per l'anomenada segona àrea metropolitana de Catalunya. De fet, Valls no figura ara al mapa del tren-tram, el projecte de tramvía entre Tarragona, Cambrils i Reus. "A Valls li falta lideratge", diu la també cap de l'oposició a la capital de l'Alt Camp.

Tarragona

Ibarra no se surt del guió: Les eleccions no es podien posposar perquè, de fet, l'expresident Quim Torra les hauria d'haver convocat el gener passat, quan va donar per acabada la legislatura. I també perquè res garanteix que al maig la situació epidemilològica sigui millor que l'actual, tenint una Setmana Santa pel mig. Les enquestes deixen lluny del govern la suma de PSC i els comuns, la fòrmula que desitja i l' única que explicita Ibarra. Diu que amb ERC no baixaran del burro...ni tan sols després de les eleccions. Però avui és dijous, 4 de febrer.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00