Sociedad

Carmen Calvo sobre el cas Bárcenas: "El PP ha d'aclarir-se i si cal, refundar-se"

La vicepresidenta del govern espanyol assegura que hi haurà governabilitat a Catalunya després del 14-F

ENTREVISTA Carmen Calvo (vicepresidenta Govern espanyol)

ENTREVISTA Carmen Calvo (vicepresidenta Govern espanyol)

35:45

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/1612427313892/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Barcelona

La vicepresidenta primera del govern espanyol, Carmen Calvo, ha estat contundent amb el cas Bárcenas assegurant que el Partit Popular ha d’aclarir-se. Ho ha fet en una entrevista a ‘Aquí, amb Josep Cuní’ de Ser Catalunya i després que Bárcenas presentés un escrit on deia que Mariano Rajoy era conscient de tot el que passava amb el sistema de finançament. Carmen Calvo ha qualificat d’insultants les declaracions de Javier Maroto i ha remarcat que aquesta és una Espanya que no hauria d’existir en democràcia. Ha afegit, a més, que si cal, el partit es refundi.

Carmen Calvo també ha fet referència a tota la polèmica sorgida amb la llei ‘trans’ que està preparant el Ministeri d’Igualtat. La vicepresidenta ha assegurat que no li preocupen les diferències que hi ha entre els dos partits del govern de coalició, sinó que es puguin resoldre aquestes diferències. Calvo ha remarcat que aquesta és una llei que s’ha de fer amb totes les garanties tant de continguts com jurídiques.

La campanya electoral catalana ha centrat part de l’entrevista a la vicepresidenta primera del govern espanyol. Carmen Calvo no ha volgut entrar en valorar amb qui estarien disposats a pactar ni amb qui formarien govern. El que sí que ha deixat clar la vicepresidenta és que no formen part del projecte independentista i que cal treure Catalunya de la situació en què està, ha dit, des de fa 10 anys. Carmen Calvo també ha relativitzat el suport que rep per part d’Esquerra Republicana al Congrés. Que hi haurà govern, ha assegurat, és segur.

D’altra banda, la vicepresidenta Carmen Calvo ha remarcat que no tenen cap obligació de publicar l’informe del Consell d’Estat sobre el decret dels fons europeus. Així ho havia demanat el Partit Popular. Carmen Calvo ja ha dit que no ho faran, però que no amaguen cap informe.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00