Sociedad
Ciutadella

Ciutadella inicia les obres de l'intercanviador d'autobusos

L'avinguda Josep Mascaró Passarius es reformarà notablement durant els propers quatre mesos

Es reformarà tota l'avinguda Mascaró Passarius per acollir la nova estació d'autobusos. / Ajuntament de Ciutadella.

Ciutadella de Menorca

Aquest dilluns comencen les obres de millora de l'avinguda Josep Mascaró Passarius on s'ubica l'intercanviador d'autobusos de Ciutadella. De manera temporal, es tallarà el trànsit i s'interromprà el servei a la zona afectada, amb la qual cosa s'haurà reorganitzar el sistema de parades de bus a altres zones mentre es facin les obres, que tenen prevista una durada aproximada de quatre mesos. La meta és que la nova parada estigui a punt abans de l'estiu.

Cal destacar que les obres compten amb un pressupost de 208.785,50 € IVA inclòs, i estan finançades entre el Consell Insular de Menorca i l'Ajuntament de Ciutadella, a través d'un conveni de col·laboració entre administracions.

Amb la intervenció es pretén adequar l'espai per garantir un ús òptim com a estació d'autobusos i dignificar la zona en general. El projecte preveu un passeig de vianants amb arbrat i millorar les condicions d'accessibilitat i utilització. Es crearà una plataforma a nivell sobre el paviment. També es farà un carril bici substituint l'existent amb paviment asfàltic millorant les condicions d'ús tant de bicicletes com de patins i sistemes de transport similars.

Es preveu també espai per a la instal·lació de fins a dues casetes per a venda de bitllets i es donarà un acabat més digne al paviment de formigó existent en la parcel·la.

A més, es millorarà la zona de l'aparcament dels Cinemes Canal Salat, s'unificarà la pavimentació i es traslladarà l'accés a una distància major respecte de la rotonda.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00