Sociedad
ELECCIONS AL PARLAMENT

Marc Arza: "Em jugo una mariscada a que ens anirà bé"

L'exregidor reusenc assegura que avui el vot del PDeCAT és el vot ocult, en bona mesura el que a les enquestes apareix com a indecís, i pronostica un resultat que de moment no ha detectat cap enquesta: els hereus de Convergència, segons Arza, no només obtindran representació, sinó un grup parlamentari amb entre 7 i 12 diputats. Ara bé, diu que "si en el futur mapa polític no hi ha CIU, molt fàcil: me'n vaig cap a casa".

Marc Arza als estudis de Ràdio Reus / Jordi Cartañá

El cap de cartell del PDeCAT s'enyora de la forma de fer política del passat. "Les formes són molt importants. Al ple de Reus vaig passar molt moments de vergonya", diu. Reivindica la vella manera de fer, teixint complicitats -i bones relacions personals- amb la resta de formacions. "Nosaltres tenim una visió de les coses...però arribant a acords amb altres segurament en surten propostes millors", assenyala.

Valls

La seva recepta pel Camp de Tarragona passa perquè el territori agafi les regnes, per exemple, de l'Autoritat del Transport Metropolità, un organisme creu que "avui està segrestada per la Generalitat" i que això impedeix un desenvolupament normal del transport públic en la segona àrea metropolitana de Catalunya. I per l'Ebre, també:"Hem de salvar el Delta, sigui com sigui", subratlla.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00