Sociedad

Nadia Calviño: "Espanya és una democràcia plena"

La vicepresidenta econòmica defensa que es despenalitzin els delictes vinculats amb la llibertat d'expressió

ENTREVISTA Nadia Calviño (vicepresidenta econòmica Govern)

ENTREVISTA Nadia Calviño (vicepresidenta econòmica Govern)

30:11

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/1612859266508/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Barcelona

La vicepresidenta econòmica, Nadia Calviño, ha qualificat d’absurdes les declaracions del seu company de govern, i també vicepresident, Pablo Iglesias. Ho ha fet en una entrevista a ‘Aquí, amb Josep Cuní’ de Ser Catalunya on ha assegurat que Espanya és una democràcia plena. Calviño ha remarcat que l’estat de dret funciona a Espanya i que és un dels països amb una democràcia més forta. La vicepresidenta tercera ha assegurat que no vol perdre el temps amb aquestes qüestions i que els polítics s’han de preocupar per resoldre els problemes de la gent.

Durant la seva entrevista, la vicepresidenta Calviño ha defensat la proposta del Ministeri de Justícia de despenalitzar els delictes relacionats amb la llibertat d’expressió. Aquesta notícia arriba la setmana que el raper Pablo Hasél hauria d’entrar a la presó a causa dels seus poemes i cançons. Nadia Calviño ha dit que el sistema legal s’ha d’adaptar a l’evolució de la societat i garantir la proporcionalitat de les sancions respecte aquestes temes.

D’altra banda, la vicepresidenta econòmica ha defensat l’actuació del govern espanyol en matèria d’ajudes davant els efectes de la pandèmia. I Nadia Calviño ha assegurat que estan treballant per posar en marxa, en les pròximes setmanes, un nou marc d'ajuts per reforçar la solvència empresarial.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00