Martes, 02 de Marzo de 2021

Otras localidades

ENTREVISTA EN 'HORA 25' ENTREVISTA EN 'HORA 25' La vicepresidenta tercera del Gobierno, Nadia Calviño, en directo con Pepa Bueno para hablar del dato del paro y de la situación económica de España
Vacunación

Salut estudia els punts de vacunació massiva a Menorca

S'avaluen el recinte firal de Maó i el centre sanitari de Canal Salat a Ciutadella

El centre de salut de Ciutadella és un dels espais que s'estudien com a punts de vacunació massiva.

El centre de salut de Ciutadella és un dels espais que s'estudien com a punts de vacunació massiva. / Google Maps

La Conselleria de Salut ha iniciat les converses amb diversos ajuntaments i Consells Insulars per planificar la instal·lació de diversos punts de vacunació massiva contra la Covid-19. En el cas de Menorca s'avaluen el recinte firal de POIMA i Canal Salat com a espais més adequats per a aquest procés. Així ho ha explicat aquest dimarts la consellera de Salut, Patricia Gómez, durant la compareixença voluntària en el Ple de Parlament.

 

Per a l'aplicació de les dosis a les Illes es crearan 58 equips de vacunació, cadascun format per una infermera administradora, una persona per al registre i incidències dels pacients i un tècnic en cures auxiliars d'infermeria. Així mateix, també està previst que hi hagi sis infermeres coordinadores i una infermera coordinadora general. En total, un dispositiu format per 181 sanitaris, que es podrà adaptar en funció de les necessitats.

 

Patricia Gómez va explicar que el procés de vacunació s'accelerarà a partir d'ara. Les Illes Balears rebran des d'aquesta setmana i fins a principis de març 84.000 dosis de vacunes: Pfizer planeja enviar 30.000; Moderna, 9.800, i AstraZeneca -l'última a aprovar-se per part de l'Agència Europea de l'Medicament- enviarà 43.800 dosis. En aquest sentit, la consellera de Salut també ha explicat que durant el mes de març es començaran a rebre quantitats més importants, ja que és molt possible que hi hagi noves vacunes en el mercat i que els fabricants actuals incrementin la producció.

 

Cargando

Escucha la radio en directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después la publicidad

Programación

A continuación

  Último boletín

  Emisoras

  Elige una emisora

  Cadena SER

  Compartir

  Tu contenido empezará después de la publicidad

  Cadena SER

  ¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?