Lunes, 08 de Marzo de 2021

Otras localidades

Cultura

Alcoi engega la segona edició dels Premis Llançadora

Un jurat seleccionarà tres projectes en creació, investigació i producció d'art contemporani a desenvolupar a la ciutat amb una ajuda de 10.000 euros

Descargar

Compartir

El código del iframe se ha copiado al portapapeles

L’Ajuntament d’Alcoi engega la segona edició del Premis Ciutat d’Alcoi Llançadora destinats a arts contemporànies. Una vegada ja s’han aprovat els pressupostos de 2021, es publicaran les bases per a optar a les tres beques residència, dotades amb 10.000 euros, per al desenvolupament d’un projecte que abrace àmbits com la creació plàstica, creació musical, videoart o instal·lació/performance.

Raül Llopis, regidor de Cultura, ha estat en Tragaluz, on ha avançat algunes de les novetats que estaran en la segona convocatòria d’aquestos premis que tenen un caràcter biennal. Entre els canvis, en aquesta ocasió no hi haurà premis per seccions si no que el jurat elegirà els tres millors projectes de la gran categoría integrada per diferents especialitats. Un tribunal d'experts que comptarà amb especialistes en l'àmbit del premis, membres d'entitats o col·lectius en aquestes àrees i s'incorporarà la directora de l'IVAM, Nuria Enguita.

Les bases d’aquest certamen, que es publicaran més endavant, marcaran les pautes que han de complir les propostes artístiques que presenten els aspirants al certamen per a obtenir el premi.

Cargando

Escucha la radio en directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después la publicidad

Programación

A continuación

  Último boletín

  Emisoras

  Elige una emisora

  Cadena SER

  Compartir

  Tu contenido empezará después de la publicidad

  Cadena SER

  ¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?