Sociedad

Miquel Company abandona el Consell per assumir la conselleria de Fons Europeus del Govern

El nomenament de Company implicarà una remodelació al propi Consell, que també ha de substituir al director insular de turisme, Jesús Gomila

Imatge d'arxiu / Consell insular

Mahón

El conseller insular d'Economia i Territori de Menorca, Miquel Company, assumirà el càrrec de la nova conselleria de Fons Europeus, Cultura i Universitats del Govern Balear.

Aquest és algun dels canvis que anunciarà la presidenta del Govern, Francina Armengol, després del Consell de Govern d’aquest divendres.

Segons ha pogut saber Radio Menorca, Company deixarà el Consell Insular per assumir aquesta nova conselleria de caire econòmic.

Un altre dels moviments passa per situar, el conseller de Model Econòmic i Turisme, Iago Negueruela, com a portaveu de l'Executiu regional en substitució de Pilar Costa, fins ara consellera de Presidència i Cultura.

Un dels consellers que abandona el seu lloc és el menorquí Marc Pons, titular de la conselleria de Mobilitat i Habitatge que passarà a mans de Josep Marí Ribas 'Agustinet', actual alcalde de Sant Josep de sa Talaia. L'actual portaveu Pilar Costa seguirà com a diputada al Parlament. El seu càrrec al capdavant de Presidència l'assumeix Mercedes Garrido, la que va ser consellera de Mobilitat al Consell de Mallorca.

El nomenament de Company com a nou conseller del Govern, implica també remodelacions dins el Consell, que haurà de cobrir la seva plaça i també la del director insular de turisme, Jesús Gomila, qui va presentar la seva dimissió fa dues setmanes.

(ESTEM AMPLIANT AQUESTA INFORMACIÓ)

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00