Última hora

Irán denuncia explosiones en su territorio y activa las defensas aéreas: EEUU apunta a Israel como autor del ataque

Sociedad
DIA MUNDIAL DE LA RÀDIO

La videoconferència ha vingut per quedar-se a la ràdio

Aquesta és una de les conclusions a les que s'arriba durant la tertúlia amb tres professionals de tres radios diferents. Una conversa amb motiu del dia mundial de la ràdio. Abans hem pogut escoltar el testimoni d'una metgessa i dues àvies, germanes, que ens han explicat de què els ha servit la ràdio en temps de pandèmia.

Esteve Giralt, Marina Pérez, Josep Suñez / Cedida

Demà dissabte 13 de febrer és el dia Mundial de la Ràdio i aquest any el vivim en plena pandèmia. D’aquí que al programa especial d’aquest any ens hem volgut preguntar de què ha servit la ràdio als oients. Concretament a dos col·lectius molt concrets: metges i persones de la tercera edat. Eva Hidalgo ha conversat a una estona amb la Júlia Garró metgessa de l’Hospital Joan XXII de Tarragona .

Tarragona

La Montserrat i la Roser Lasala són dues germanes de Reus de 87 i 76 que viuen a la mateixa cas en planetes diferents.... Duran el primer confinament quedaven per veure’s al terrat de l’immoble i un cop a casa escoltaven la ràdio. El Joel Reche hi ha parlat una estona.

 La ràdio, una vegada més es demostra que continua sent la gran font d’informació, d’entreteniment i imbatible a l’hora de fer companyia als qui l’escolten.

Però i els qui han fet ràdio?. Com han viscut aquest últims mesos de pandèmia?

Esteve Giralt corresponsal de RAC 1 , Marina Pérez de Ràdio Ciutat de Tarragona i Josep Suñé de Tarragona Ràdio ens han explicat com van viure els primers dies de confinament, com es van haver d’adaptar a les noves circumstàncies i una primera conclusió: la videoconferència ha arribat per quedar-se a la ràdio.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00