Viernes, 26 de Febrero de 2021

Otras localidades

"Cercarem la col·laboració amb el sector privat per sumar sinèrgies"

El nou conseller del Govern, Miquel Company, estén una mà al sector turístic i de la restauració

Miquel Company

Miquel Company / CIMe

El nou conseller de Fons Europeus, Cultura i Universitat, el menorquí Miquel Company, afronta amb il·lusió i molta responsabilitat seu nou càrrec al Govern. A les seves mans recau la reactivació econòmica de les illes, un repte que no espanta el jove conseller.

Amb tot just 35 anys, Company, es convertirà aquest dilluns en un dels més precoços consellers que hagi tingut mai el Govern. Arriba després de 4 anys al capdavant de la Conselleria d'Economia de Menorca, on l'elaboració d'un nou Pla Territorial Insular ha estat un dels majors reptes.

Assegura sentir-se afalagat pel nomenament i afirma tenir ja un full de ruta per gestionar els milions provinents d'Europa i que han de ser el motor de la reactivació econòmica de la comunitat. Per això, diu, compta amb tenir una fluïda col·laboració publi-coprivada, per aprofitar sinergies i treballar de forma conjunta amb el sector turístic.

Company afirma no tenir llest encara l'organigrama amb el qual s'estructurarà aquesta nova i gran Conselleria, i no descarta endur-se amb ell alguns càrrecs de confiança del Consell de Menorca. Pel que fa als temes pendents, com la tramitació final del PTI, Company assegura que deixa la conselleria en bones mans i que tots els projectes continuaran en marxa.

El nou conseller prendrà possessió aquest mateix dilluns a les 9h del matí. El seu nomenament suposarà també una reestructuració al Consell insular, que haurà de buscar-li substitut.

Cargando

Escucha la radio en directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después la publicidad

Programación

A continuación

  Último boletín

  Emisoras

  Elige una emisora

  Cadena SER

  Compartir

  Tu contenido empezará después de la publicidad

  Cadena SER

  ¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?