Última hora

CASO PAREJA DE AYUSO La pareja de Ayuso propuso a la Agencia Tributaria asumir 8 meses de cárcel y 525.000 euros para evitar el juicio por fraude fiscal y falsedad documental

Sociedad

Junts i Esquerra empaten a 5 escons

El PSC triplica escons, el PDeCAT queda fora a l'igual que C's. Vox irromp també a Lleida amb 1 diputat.

Resultats Lleida / RÀDIO LLEIDA

Lleida continua sent independentista, amb 11 dels 15 escons. És el mateix sumatori que en les passades però amb una distribució un pèl diferent: Esquerra no aconsegueix arrabassar l'hegemonia a Junts. Empat a 5 entre Junts i Esquerra.

Les declaracions dels diputats electes per Lleida

02:16

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/040RD010000000017669/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Un Junts amb Ramon Tremosa al capdavant, que ha perdut un dels escons. Passa preu, el separatisme amb el PDeCat que se n'endú vots però insuficients per a què Marc Solsona, l'alcalde de Mollerussa, tingui representació.

La Cup entra amb un diputat, el de l'ex regidor a la Paeria, Pau Juvillà, que aconsegueix l'escó. Un escó perdut per l'aranesa Mireia Boya als passats comicis.

I els 4 escons restants... l'augment del socialista Òscar Ordeig. El PSC triplica representativitat i passa de 1 a 3 diputats arreplegant la patacada de Ciutadans que es queda sense representació per Lleida, tot i partir de 3 diputats.

Vox irromp també a Lleida. Ha estat la quarta la força més votada a la ciutat de Lleida per davant de la CUP i el Partit Popular, o la tercera més votada a la Val d'Aran

A la ciutat de Lleida, s'imposa Esquerra Republicana per damunt de Junts per Catalunya, i amb el PSC com a tercera força

Per comarques

Junts per Catalunya s'imposa a 8 de les 12 comarques lleidatanes: Alt Urgell, El Pla d'Urgell, Pallars Jussà i Sobirà, Garrigues, Segarra, Cerdanya, i Solsonès.

Esquerra Republicana treu majoria en tres: a l'Alta Ribagorça, la Noguera, i el Segrià. I el partit dels socialistes té la hegemonia a la Val d'Aran gràcies al seu soci d'Unitat d'Aran que és qui governa al Consell Generau. La segona força a l'Aran es Esquerra i, la tercera és Vox.

La participació del 54,6 per cent: 22 punts per sota.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00