Sociedad
Energía eléctrica

Endesa aporta 688.000 euros per a reduir les interrupcions del subministrament

S'instal·laran interruptors controlats per remot per redirigir l'energia per les línies de mitja i baixa tensió

Aquests commutadors teledirigits permeten desviar l'energia per altres línies de mitja i baixa tensió quan es produeix qualque incident. / Endesa.

Mahón

E-distribución, l’empresa de distribució d'Endesa que prepara la xarxa elèctrica per al futur, continua el seu pla d'automatització de la xarxa de mitjana tensió de Menorca. Això permetrà que quan es produeixen incidències o avaries en una línia mitjana tensió, es puguin fer obertures i tancaments d'interruptors de manera remota i d’aquesta manera poder recuperar el subministrament dels clients amb molta més rapidesa.

Aquestes inversions en automatització es duen a terme principalment en zones semi-urbanes i urbanes, amb l'objectiu bàsic de millorar la qualitat de subministrament, reduint els temps d'interrupció.

L'any 2021 s’incrementarà el nombre d'interruptors que s’han de telecomandar respecte al 2020. Està previst instal·lar 40 nous interruptors telecomandats en línies de Mitja Tensió i centres de distribució, que se sumen als 199 que ja estan actualment en servei a Menorca. La inversió total prevista en aquesta automatització de la xarxa és de més de 688.000€.

L'any 2020 s'instal·laren 29 interruptors amb una inversió total superior als 555.000 €.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00