Domingo, 28 de Febrero de 2021

Otras localidades

José Luis Escrivá: "Els desajustos en el govern cal solucionar-los amb diàleg i evitant l'oportunisme"

El ministre d'Inclusió, Seguretat Social i Migracions, reconeix que a l'executiu hi ha "instints d'aprofitar alguns elements que a curt termini donen determinats guanys"

El ministre d'Inclusió, Seguretat Social i Migracions, José Luis Escrivá, ha comentat en una entrevista a SER Catalunya les polèmiques sorgides en els últims dies entre PSOE i Unides-Podem. Per Escrivà, "els desajustos en el govern cal solucionar-los amb diàleg i evitant l'oportunisme. En temes tan vitals el valor fonamental a preservar és la transversalitat de l'acord, que tenen més recorregut a mig termini. Davant d'això hi ha instints d'aprofitar alguns elements que a curt termini donen determinades guanys. Em he de manifestar en contra d'aquesta forma de fer política "

El ministre adverteix que "els governs de coalició aquí i a Europa requereixen un treball addicional d'acoblament de peces. Cadascun vol la seva parcel·la de protagonisme i demostrar que està viu. És comprensible ".

El responsable de Seguretat Social ha demanat temps als sindicats respecte a la pujada del salari mínim: "Aquest procés cal modular-i en aquest moment la prioritat absoluta ha de ser recuperar l'ocupació perduda durant la pandèmia. El que hem plantejat als agents socials és que ens donin alguns mesos "

José Luis Escrivá s'ha mostrat optimista respecte a la recuperació i no creu que els ERTOS vagin a derivar en EROS i acomiadaments: "Vam arribar a tenir 3.700.000 treballadors en ERTOS. I no s'han convertit en EROS. La gran majoria han tornat a l'activitat. El bon disseny que vam fer dels ERTES està permetent aguantar la situació. Jo sóc optimista. La situació actual és paradoxal. No hem estat mai tan a prop per trobar un horitzó de sortida del túnel "

Cargando

Escucha la radio en directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después la publicidad

Programación

A continuación

  Último boletín

  Emisoras

  Elige una emisora

  Cadena SER

  Compartir

  Tu contenido empezará después de la publicidad

  Cadena SER

  ¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?